Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dojixxn

Ciekawe czy Kate Middleton była dziewicą

Polecane posty

Gość lhgmfkmfkhf
a jak wyglada taki test na dziewictwo ?

Gość Coral Katarina
on tylko udaje , a wiecie co ona kjest dziewicą bo ją matka wysłała do szkoły wiliama żeby go poznać poslubic. dostawała leki na obniżenie libido wiec w ogole na seks nie miała parcia a chcicała zostać królowa. mysle że wy tez byscie ogarnęły swędzace piczki żeby poslubic ksiecia

Gość dfdfdffd
przeciez ona nawet miala narzeczonego przed nim :O ale niech wam bedzie - ja tez jestem dziewica

Gość hdf uuu
bez kitu ktos se teraz mysli JEBALEM KSIEZNA Z LONDYNU !!!!

Gość nawet nie wiem
a Harry poslubi Hermione i bedzie git majonez

Gość vfr435455
test na dziewictwo robi się za pomocą krzyżówek

Gość PSYCHOCZKA
test i kju :classic_cool:

Gość tururtr
jakich krzyzowek,chyba nie tych genetycznych :O

Gość dfdfdffd
a i po rejestracji macie allze stronki frikofilm.pl bezlimitu i darmo :classic_cool: sprawdzone i potwierdzone !

Gość test na dziewictwooo
nie no nie krzyówki ginekolog bada wziernikiem i tyle :)

Gość dojixxn
A jednak jest bo widziłam zakrwawione prześcieradło

Gość mowili w faktach czy
tam w wiadomościach ze jest piewrsza wybranką która bieze slub jako "niedziewica"

Gość PSYCHOCZKA
Ja wiem wszystko o celebrytach, nic nie robie tylko czytam pudelki bo mam siano w głowie i nic do roboty.

Gość PSYCHOCZKA
spadaj podszywie :O

Gość PSYCHOCZKA
Najbardziej mnie ciekawi, jaki był odcień tej sukni, kremowy czy ecru? I nie chce słyszeć że jestem ograniczona.

Gość Teyeyey
Kate nie jest dziewcą mówili w wydarzeniach i wiem też że jest jedyną ksieżna która w dniu ślubu nie była dziewicą ;pp Polonistka by sie uczepila tego zdania ^ xdd

Gość dfdfgfgr
sama krolowa ma majatek w kwocie ok 125 milionów funtów!! a harry podobno ma 19 mln

Gość dfdfgfgr
po polaczeniu krwi blekitnej i zwyklej dzieci beda meiszancami, rod krolewski juz nie bedzie krolewskim

Gość a co ma piczka do dziewictwa?
Dziewica, to młoda dziewczyna, a ona starą dupą nie jest więc o co chodzi. Pierwszy wsad był już kontrolnie przeprowadzony...a z drugie strony, może jak ona jest dziewica, to tzreba by test przeprowadzić na twardosć fiutam by czyms to dziewictwo skonsumował... do chuja pana, jest równouprawnienie , czy nie?????

Gość dfdfgfgr
pewnie dlatego nie mogla wystapic w bialej sukni bo jako jedyna nie byla dziewica (wstydzila by sie lekkich obydczajow)

Gość esrerer
zrobila kupe i rpzestala byc dziewica, co was to obchodzi rzeszo u....w

Gość gość
nie była ostatnii W TELEWIZJI leciał film o tym jak spali ze sobą kilka razy przed ślubem!!!! szok !! nie dość że stara brzydka to jeszcze nie dziewica!

Gość Weronia

Jesteście chorzy - Kejtunia a dziewictwo. Ona na to nasrała. Miała też innych kochanków i osoby powiązane z rodzinom królewską mówiły, że z powodu swojego doświadczenia wprowadzi do rodziny królewskiej dużo nowości w tej dziedzinie. Zrobiono jej jakiś czas przed ślubem test na dziewictwo i wydano oficjalne oświadczenie, że po dziewictwie ani śladu. Ciekawe ile miała lat jak straciła. Nie bądźcie oszołomami i nie piszcie takich głupot - Kejtunia a dziewictwo. Osobiście widziałam to oświadczenie napisane w języku angielskim. Minęło ileś lat i zapewne Kejtunia zastrzegła, żeby nie było już dostępne bo nie wiem czemu ale nie mogę już go teraz znaleźć.

Gość Aneta

Księżna Diana przeszła test na dziewictwo pozytywnie, była dziewicą do ślubu i tak samo jak Kejtunia miała suknie w innym odcieniu niż śnieżno białym. Kejtunia założyła taką bo wtedy suknie do ślubu w kolorze kości słoniowej były niezwykle modne. Nie zważała na to że nie może mieć śnieżno białej bo się zabawiała przed ślubem. Odcień ...enki nigdy nie świadczy o dziewictwie. Welon symbolizuje dziewictwo. Jak zobaczyłam Kejtunie z tym welonem to stwierdziłam, że tej babie odbiło i ma coś z głową. Ja jestem dziewicą, mam skończoną trzydziestkę i mnie takie rzeczy rażą... Kejtunia oprócz tego, że nie powinna księżną zostać to zdeptała moją godność. Mój nick z poprzedniej wiadomości: Weronia a teraz wpiszę swoje imię ☺ 

Gość Aneta

A i jeszcze z tego co mi wiadomo, to Kejtunia pierwszą była co tą tradycję złamała. Następna była Meganeczka, której takiego testu nie wykonano, bo przed zaślubinami z księciem Harrym miała już trójkę dzieci (oczywiście z innymi mężczyznami niż książę Harry) i była podwójną rozwódką, więc grubo... Wiedziałam, że tak będzie - Kejtunia była jaka była i przeczuwałam, że kolejna może być nawet dzieciata. No i gdyby wykonano jej taki test to obraziłyby się wszystkie kobiety dziewice i osoby religijne, wierzący, duchowni, gdyż była pewna kobieta, co była jedyną, która naprawdę zaszła w ciążę i urodziła, będąc dziewicą. Oczywiście Meganka i w jej przypadku - śnieżno biała suknia i śnieżno biały, długi welon. Że też te baby nie potrafią sobie niczego odmówić, nawet z rodziny królewskiej i wolą kobiety dziewice beszcześcić. Strach pomyśleć jakie będą kolejne żonki synów tych ciziuni, oczywiście księżniczki (samozwańcze, bo nie wiem na jakich prawach). Ale że po Kejtuni się dziewictwa spodziewaliście to jest szok.

Gość Aneta

*bezcześcić