Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdgfsfd

Pytanie o "siusiaka" u 4 letniego chłopca

Polecane posty

Gość gfdgfsfd

Niewiem jak to poznać,czy ściąga mu sie skórka? Mam wrażenie że jak ściagnę nie widać tej tzw dziurki do siusiania? tak jakby ta końcówka sie sklejała,jak to wygląda?czym sie objawia sklejony siusiak?go nnic nie boli,siusia normalnie?

Gość aliwederczi
ja pier... :o siusiak? dziurka do siusiania???? EEEEE????

Gość gfdgfsfd
no dobra PENIS i cewka moczowa????

mówisz tak jakbyś nigdy napeltka nie widziała, przecież zrobiłas sobie dziecko. Jak ściągniesz napletek to musi być widoczne ujście gdzie mocz wypływa, jesli ma zwięzona skórkę na końcu nie możesz jej ściągnąc i nie widzisz otworu znaczy że ma stulejkę

chyba bez pieluchy juz ? . jak idzie siku ,i słyszysz ,że leci pod ciśnieniem ,to ok. jesli miał wczesniej stwierdzona stulejkę ,i tym podobne . to poczekaj , na 8-9 lat , sam to załatwi.

Gość gfdgfsfd
tzn że musi być zabieg? soryyy ale nie znam sie na tym!jedno dziecko,zero pomocy,jedynie lekarz pomoże.

Gość gfdgfsfd
no pewnie że bez pieluchy :) 4 lata ma... Raczej leci pod ciśnieniem, może lepiej żeby lekarz to zobaczyl? Do 2 go roku mu ściągałam, wiec przestałam bo było dobrze,teraz ostatnio zobaczyłam jak to wygląda i moim zdaniem nie tak jak dwa lata temu :(

dopiero przewlekła stulejka daje objawy przerywanego moczu a samo nic sie nie załatwi, zabieg wykonuje chirurg i trwa dosłownie 3 minuty nacięcie, jesli rzeczywiscie jest problem, idz do rodzinnego lub chirurga