Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wigdzii.

BOLI.!!

Polecane posty

Gość Wigdzii.

Witam , od pewnego czasu mam problem z lewa łopatka strasznie mnie boli bylam u lekarza i powiedzial ze to nic takiego ze to tylko nerowbule , bul jest co raz to mozniejszy promieniuje az na druga strone zadne leki przeciw bulowe nie momagaja dzisiaj jest to samo juz nie wiem co mam robic . Prosze o pomoc jak najszybciej !.

skoro nerwobóle - powinnaś skonsultować się z kimś, kto zrobi Ci najpierw EMG. jeden lekarz Ci nie pomógł - idź do innego

Gość wszysatko co w moczu
No jak to kto by mógł pomóc,przeciez wiadomo,ze lekarze nie lecza wiec co od nich mozesz oczekiwac An Dy???

a wiesz że ból własnie w lewej łopatce może oznaczać problemy z wątrobą

Oczywiście ze moze to być problem z wątroba campari34

powinnaś iść do innego lekarza...niestety zdarzają się tzw. konowały a nie lekarze, ja wychodze z założenia że do 3 razy sztuka.

A ja wychodze z założenia i to juz od 20l ze nie ma co chodzić po lekarzach,szkoda czasu i pieniedzy,lekarze wogóle nie lecza,wiec po co tam chodzić??? mariannka

ja od jakiegoś czasu zrezygnowałam z leczenia się u państwowych lekarzy, nie dość że się czeka w ch...j czasu to jeszcze łachę robią że Cię w ogóle przyjmą...dlatego tez prywatnie się leczę i mimo że leci na to kasa to nie żałuję bo trafiłam do na prawdę dobrej przychodni.... Wszystko co ... to że ty się nie leczysz to nie znaczy że inni mają brać przykład z Ciebie, są schorzenia i przypadki że samoleczenie nie wystarczy i tylko szkodzi.

a kto powiedział,ze ja sie nie lecze mariannka?????to lekarze nie lecza wiec nie po co do nich chodzić,a samowyleczenie jest najskuteczniejsza metoda,twój mózg jest najlepszym lekarzem dla Ciebie,i nic nie kosztuje tylko troszke własnej pracy,eh ludzie

Może i mój mózg był by najlepszym lekarzem jak by był nafaszerowany wiedzą medyczną i farmaceutyczną ...

Hehe,nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,jakby był nafaszerowany Twój mózg wiedza medyczna i chemiczna to zgłupiałby do reszty:)Twoja podswiadomośc potrafi czynic cuda i tego sie trzymaj a nie chemiii,chemia moze tylko zaszkodzic:)

Gość pudernicaaa
wiec tak,ja to mialam. kieeedys. bol byl tak mocny,ze od lopatki do samych palcow u reki, nie potrafilam utrzymac kubka. mialam naswietlania,rehabilitacje. przeszlo. zmien lekarza.

Nie zmień lekarza pudernicaaa,tylko daj sobie spokój z lekarzami

powiem Tobie że moja podświadomość jest kiepska w te klocki, wiem że jest to niesamowicie mocna siła, ale nie u mnie

No to chociaz dobrze,ze wiesz iz podswiadomośc jest potezna siła i kazdy moze ja wykorzystac do samoleczenia równiez,wszystkiego trzeba i mozna sie nauczyc,tylko trzeba chciec:)

Gość sara3535
Od lekarza pierwszego ontaktu weż skierowanie do neurologa i on powinien Ci pomóc . Po co się męczysz te neurobole leczy się dobrze tylko nie przeciągaj bo będzie gorzej a na razie idż do apteki i poproś jakąs starszą panią mgr aby dała Ci żel przeciwbólowy bo zaczym dostaniesz sie do lekarza to potrwa.

a daj sobie spokój z lekarzami sara3535,czy Ty nie potrafisz czytac ze zrozumieniem co wyzej napisane,to jeszcze ja do lekarzy posyłasz,czy Ty nie masz sumienia juz do reszty????

Ale to tak naprawde boli nie do zniesienia?? Bo mnie czasali boli też w lewej łopatce... to znaczy, to taki kłujący ból pomiedzy łopatkami, ale nie jest nieustanny... czasami sie pojawia, czasami znika sam.. Wydaje mi się, że to od kręgosłupa coś (to w moim przypadku)... Więc trzeba by było zrobic badanie rtg kręgosłupa piersiowego.

Gość Wigdzii.
Dobrze , to ja juz nie rozumiem , mam dac sobie spokoj z lekarzami czy zmienic lekarza? bo sama juz nie wiem . boli mnie juz 3 dzien i nic nie pomaga , bylam dzisiaj u lekarza i powiedzial mi ze bym brala magnes ale na co to , to nie wiem...

Gość barbapapa..
bol pod lewą łopatka i wątroba? ja myslalam ,ze wątroba jest z prawej... prawda jest taka ,ze ból pod łopatka moze byc tez od ,ze tak powiem innych bebechów..... mialam kiedys ból nie do wytrzymania barku i lopatki. dostalam lek o nazwie METINDOL .pomogło piorunem:)