Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bakuso

MAM VIRUSA - BLAGAM POMOCY

Polecane posty

Gość Bakuso

zlapal mnie virusna komputerze (jestem na laptopie) nie wiem co mamzrobic, wydaje mi sie ze to przez to ze wylacyzlem firewall,ale niemoge go teraz wlaczyc bo nie moge wejsc na ip mojego neta (o2) NIE WIEM C ROBIC PROSZE POMOCY! SORY ZA BLEDY ALE JESTEM BEZRADNY!

Gość Bakuso
z klasa i szykiem obciagam z polykiem :classic_cool:

Gość Bakuso
Ignorujcie tego co se dal taki nick jak ja.. xd chodiz o to ze na kompie nic nie moge robic,jak na neta wchodze to jest dupa...To taki wivrus ze pewnie moj komp jest monitorowany i chca moje info zeby 'niby' kupic licensje na 2lata a ja tam dam moje info.. tak podejzewam.. nic na kompie niemoge prawie robic

Gość Bakuso
za usuniecie VIRUSA wypne sie wam!!!!! :classic_cool: bardzo lubie wcigac w kakaowe oko rozne viruski i drobnoustroje :classic_cool:

Gość Bakuso
Zal mi cie dzieciaku.. nie rob se takiego nicku jak ja,zabwe se znalazles? ja tu mam powazny problem,czlowieku miej serce..

Gość Bakuso
nie moge wchodzic na zootube i redtube :(:classic_cool: kurwa pomozcie mi bo pala mi stoi od paru godzin a ogladam foty mojego dziadka :classic_cool:

Gość Bakuso
japierodle.. widze ze nikt nie pomoze a tylko jakis 12sto letni debil se daje nick jak ja.. dobra to thx i nara.. ja tu nie wieracam wiec wszystko co pod moim nickiem bedzie napisane (to! nie ! ja! xD)

Gość kinky reaggae
albo ja Ci zrobie jak mi obciagniesz :classic_cool: