Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cream - słuchasz WWO? :O

Cream - słuchasz WWO? :O

Polecane posty

.?

Gość do siuruf
cream slucha tylko swojej mamy

To moze umowisz sie ze mna?

Gość estranged234
Ale grubaski lubią ice CREAM.

Gość To ty taki
wybredny jesteś kremik

Gość To ty taki
Krem, pewnie po to żeby cię zarwać. Ale lepiej wyliczmy to algorytmem, bo nigdy nie wiadomo.

Gość no jak ?
to masz chlopie pecha bo ty nie interesujesz nikogo 🖐️:classic_cool:

Gość To ty taki
A co powiesz na takie: http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://i296.photobucket.com/albums/mm191/Starrzbabe/Thinspiration/Thinspiration97-549x320.jpg&imgrefurl=http://www.ana-moja-perfekcja.blog.onet.pl/&usg=__2tBnxcjRCsoiOlIECBSD70mA00E=&h=320&w=549&sz=23&hl=pl&start=0&zoom=1&tbnid=IQcrF36Io_vWYM:&tbnh=113&tbnw=194&ei=tCW9TYXlJYu88gO287jBBg&prev=/search%3Fq%3Dgrubaska%2Bw%2Bbikini%26um%3D1%26hl%3Dpl%26biw%3D1024%26bih%3D602%26tbm%3Disch0%2C82&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=241&vpy=186&dur=2190&hovh=113&hovw=194&tx=172&ty=61&page=1&ndsp=15&ved=1t:429,r:6,s:0&biw=1024&bih=602

Gość To ty taki
A czy ona ma u ciebie jakieś szanse? Ja bym jej dał kosza. Ma za krótką brew. http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.fryzunie.pl/wp-content/uploads/2009/08/fryzury_dlugie_01.jpg&imgrefurl=http://www.fryzunie.pl/&usg=__VuZibsqMypYZ75oPcqi3fE4sBoo=&h=298&w=307&sz=23&hl=pl&start=93&zoom=1&tbnid=SX--cpXmCKNrSM:&tbnh=129&tbnw=133&ei=mSe9TZu0H4SDOuC68OsF&prev=/search%3Fq%3Dnajpi%25C4%2599kniejsza%2Bkobieta%26um%3D1%26hl%3Dpl%26sa%3DN%26biw%3D1024%26bih%3D602%26tbm%3Disch0%2C2434&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=763&vpy=181&dur=1010&hovh=129&hovw=133&tx=153&ty=96&page=6&ndsp=16&ved=1t:429,r:9,s:93&biw=1024&bih=602

zuzanna amelia spieprzaj stad

Gość na grubaski masz tylko jakies
szanse bo ktora normalana dziewczyna by chciala wysokiego chudzielca ktorego najwieksza mabicja jest ogladanie MTV?

Gość Cream a słuchasz WWO? :O
Eh, nie mam najmniejszego zamiast się z nim umawiac, wszystko to podszywy oprocz pierwszego posta. Nie bez powodu dalam buzkę :O. Wwo na specyficzny przekaz, tę grupę tworzyli ludzie ktorzy mimo bardzo ciężkiego dzieciństwa się nie uzalali, nie poddali się. Startowali od totalnego zera a mimo to wyszli na prostą. motywują do działania jak nikt inny. A Ty z tego co pamietam to jesteś prawiczkiem, często się uzalasz, jesteś chamski i wyżej dupe nosisz niż srasz biorąc pod uwagę Twoje wymagania i to co masz do zaoferowania. Zapytałam bo dziwi mnie fakt że słuchasz rapu a wyznajesz całkiem inne wartosci niż propagowali Sokół i Jędker. Słuchasz wwo ot tak tylko dla zabicia czasu?

ale moja wina ze ja sie staram kogos poznac a nikt mnie nie chce?

ale moja wina ze ja sie staram kogos poznac a nikt mnie nie chce?

Bo kiedyś widziałam tutaj na forum Twój post ze stopką z tekstem WWO i się zdziwiłam dlatego zapytałam. I jeśli rzeczywiście lubisz MTV to tym bardziej się dziwię że słuchasz wwo ;) przecież oni w swoich kawałkach niezle jadą po tego typu gównie dla małolatów ;)

Gość o ja cie !!!!
kremowi ta muzyka jest potrzeban tylko do podpierania scian :D nie wymagaj od niego aby odbieral muzyke jako przekaz :D

Sokół mistrz rapowal "bedzie lepiej.... JAK NA LEPSZE SIĘ ZMIENIE" i za to go szanuje niesamowicie, za to, za te teksty jest dla mnie numerem jeden. Nie chce Cie krytykować ale jeśli nikt Cie nie chce to musi byc jakis powód prawda? Wwo daje ogromną siłę i nadzieje na lepsze jutro (przynajmniej mi...) ale tak jak nocny narrator prawi trzeba się zmienić zamiast narzekać. Poza tym nie odpowiedziałes na moje pytanie czy słuchasz dla zabicia czasu czy z jakis innych powodów...?

gdzie to wyczytałas ze lubie oglądac mtv? ja mtv oglądam czasem a nie cały czas to chyba nie grzech no nie i powiedz czy jestes ładna

z innych powodów dla zabicia nudy mozna posłuchac czegos innego

A co to za inne powody? Bo nie wydaje mi się żeby rap był muzyka szybką lekką i przyjemną, żeby wyłapać niektóre ironie i sarkazm potrzeba czasem kilku przesłuchań kawałka. Za każdym razem do człowieka dociera co innego, inny szczegół. Grzech na pewno nie, rozrywka potrzebna jest w życiu każdego ale jeśli kogos pasją jest siedzenie przed Tv i oglądanie tego programu to współczuję... Ale napisałam "jeśli to prawda" czyli o nic Cie nie oskarżyłam. Ps. Co do dyskusji o rapie ma mój wygląd?

wwo najlrepsze kawałki to : moge wszystko kazdy ponad kazdym damy rade W Wyjątkowych Okolicznościach i tak to osiągne

Gość giugigi
Jak chodzi o rap (wbiję się w dyskusję) to jedyny rodzaj muzyki którego nie słucham, bo jest strasznie nudny melodycznie. Mało spotkałam fajnych tekstów, ale niektóre są rzeczywiście ok.

Gość giugigi
W większości to shit typu mezo , ale zdarzają się wyjątki jakichś normalnych tekstów, przy czym muzyka i tak zawsze koszmarnie nudna.