Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyvubinom

myślicie, że się opłaca?

Polecane posty

Gość nie ryzykuj!!!
kiedyś połaszczyłam się na takie"powystawowy" radiomagnetofon, niby w pełni sprawny miał być, z małymi ryskami i co?? niby grał, niby był dobry, ale po krótkim czasie zaczęły wychodzić wszystkie ukryte wady tego sprzętu. zapłaciłam za niego połowę sklepowej ceny, ciesząc sie , że trafiłam okazję, a tak naprawde był to klasyczny bubel, którego ktoś chciał się pozbyć dlatego mowię, nie ryzykuj, skoro nie masz nerwów na odsyłanie, użeranie się ze sprzedającym i takie tam

Gość plisssssssss
niech mi ktoś pomoże. wiem, że teraz wszyscy są zajęci beatyfikacją, ale niechże ktoś się ulituje, bo drugiej takiej okazji może nie być :(

Gość katarina1155
Odpuśc sobie, podpucha, albo kradziony albo felerny, po krótkim czasie padnie.

Gość promykkk
ja bym nie zaryzykowala, kiesdys sie polaszczylam na tani odkurzacz byl prawie jednorazowy

Gość ooo jeszcze ktoś napisał
więc wszyscy odradzają?

Gość to drukarka ktora
przetestowala tysiace tuszy. zastanow sie dlaczego sprzedaje 200 drukarek i kazda bez tuszy w dodatku uzywana ? zaden sklep nie ma na wystawie 200 egzemplarzow tego samego towaru. najprawdopodobniej zajmuja sie napelnianiem i regeneracja tuszy ktore testuja na tych drukarkach. taka drukakara po x zmianach tuszu, glowiec etc. to smiec. za 150zl kupisz nowa z tuszami w komplecie. oryginalne tusze hp 300 to 75zl kazdy czyli kupisz za 50zl drukarke i musisz dac 150zl za tusze. wiem ze tusze z drukarka to tusze startowe ale nawet amator moze je pozniej napelnic sam ok 5 razy. gdy kupisz zamienniki to juz go nie napelnisz 5 razy.