myszulla 0 Napisano Maj 1, 2011 Hej kobietki - mogłybyście mi jakoś doradzić? Bo ja już naprawdę zaczynam schizować... 12 marca kochałam się ze swoim facetem (10 dc - cykle z reguły 28-29 dni) - początkowo bez prezerwatywy dla rozgrzania atmosfery, a później w gumce. Do wytrysku nie doszło wewnątrz mnie... 29 marca dostałam okres - ale był jakiś dziwny - mniej obfity - zdecydowanie... Teraz spóźnia mi się już 5 dzień... Schizuję, że to może być ciąża, ale z drugiej strony miałam w ostatnich miesiącach dużo stresu, zmieniłam na jakiś czas klimat (można powiedzieć, bo miesiąc w Anglii byłam), teraz przeżywam alergię i biorę na to leki. Czy to może być przyczyną spóźniającego się okresu? Teraz pobolewa mnie dolna partia brzucha, mam śluz taki, jak podczas dni płodnych albo jest sucho i lekko bolą mnie piersi... Więc o co chodzi? Poratujcie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brak słowwwwwww Napisano Maj 1, 2011 a czy tu sa wrózki do jasnej cholery albo gabinet ginekologiczny?:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszulla 0 Napisano Maj 1, 2011 To już się nie można zapytać o zdanie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brak słowwwwwww Napisano Maj 1, 2011 sama zadaj sobie to pytanie i na nie odpowiedz:Obo my nie lakarze jest tez cos takiego jak test ciązowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brak słowwwwwww Napisano Maj 1, 2011 lekarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszulla 0 Napisano Maj 1, 2011 Raczej teraz ani lekarza nie znajdę, ani apteki, co by kupić test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brak słowwwwwww Napisano Maj 1, 2011 jutro tez jest dzien a jeden dzien cie nie zbawi:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach