Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna867565

Czy to jest NORMALNE???????

Polecane posty

Gość taka jedna867565

Czy moze ja jestem dziwna ? Facet sie puszcza na prawo i lewo, zlapal nawet klamydie a ja z nim wciaz jestem i sypiam.

Gość ten co wie
to nie jest normalne masz zanizone poczucie wlasnej wartosci. Jeszcze kiedys gorzko nad sobą zaplaczesz

Gość taka jedna867565
ale on jest procz tego idealny. Jego jedyna wada jest to, ze musi "zamoczyc" jeszcze gdzie indziej. Zwlaszcza, ze mieszkamy daleko od siebie.

ines73- a co za malutkie zdjatko zamiescilas?Nic na nim nie widac!To Ty?

Gość taka jedna867565
Moj kolega za to zrobil podobny numer swojej kobiecie, maja nawet razem dziecko. Ona wyjechala z dzieckiem na jakis czas a on zaczal sie spotykac z dziewczynami z netu.Ona wrocila i domyslila sie a on ja w zywe oczy oklamal. I pisze, ze ja kocha itd.

Gość taka jedna867565
Wybaczylam swojemu facetowi, bo powiedzial, ze to byla jednorazowa przygoda. Sama juz nie wiem.

Gość ten co wie
w zyciu masz to na co godzisz sie. Myslisz ze tu Ci napiszemy ze ok ok tak to normalne, walnij sie w głowe poszukaj kogos nowego bo niedlugo mu wyplaty braknie na alimenty.

Gość ten co wie
ile ty masz lat ze jestes taka naiwna? 18?

Gość taka jedna867565
ale on nie placi nic na swoje dziecko. Za to stawia tym wszystkim pannom a ja nie wiem czy jej to powiedziec.

Gość taka jedna867565
nie. To szczera prawda.

Gość taka jedna867565
Nie znacie nikogo, kto jest robiony w balona ???? Na pewno tak. Otoz ja jestem, ale co mam zrobic ? Mam chore dziecko i potrzebuje dla niego ojca. Tez mi sie wydaje to nienormalne, ale tak to wyglada.Wiekszosc facetow za granica zdradza.Taki jest fakt.

Ty nie jesteś robiona w balona bo o wszystkim wiesz. Jakoś małżeństwa po rozwodzie radzą sobie z wychowaniem dzieci. Gdybym oceniała tylko po tym co tu napisałaś to można by powiedzieć, że jesteś dziecięco naiwna, głupia, zakompleksiona, pozbawiona własnej woli, dająca sobą pomiatać itp