Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karina17

Zabezpieczenie. Pomocy !

Polecane posty

Gość Karina17

Cześć ! mam do Was pytanie. Chcialabym zacząć współzycie ze swoim chłopakiem, jednak z powodów zdrowotnych nie mogę brać tabletek hormonalnych. Pytam więc: czy prezerwatywa+seks w dni niepłodne [kilka dni przed okresem]+stosunek przerywany dadzą mi 100% pewności, że nie zajde w ciążę? pomóżcie.

Gość jgkgkgkg
A Jakie to problemy zdrowotne ? Możliwe, że mogłabyś stosować plaster antykoncepcyjny Evra lub krążek Nuva Ring. Jeśli wolisz gumkę to żeby mieć większą pewność skuteczności możesz stosować równocześnie globulki lub żele plemnikobójcze. Po cholerę Ci w gumie stosunek przerywany ? To jest droga do nerwicy seksualnej. I do tego stosunek tylko parę dni w miesiącu ? Jeśli się tak boisz ciąży to w ogóle zrezygnuj z seksu a nie będziesz chłopaka katować przerywany w gumie połączonym z NPR ;]

Gość moze...
sprobuj prezerwatywa z kremem plemnikobojczym...

Gość Karina17
mam chorą tarczycę, więc żadne hormony itp. no ale zawsze jest większe ryzyko gdy chłopak dojdzie w Tobie. sama nie wiem jak się zabezpieczyć , żeby mieć pewnośc ze wszystko ok, a do tego nie musiec stosować jakichś strasznych specyfikow.

Gość magiiie
Polecam prezerwatywe plus stosunek przerywany, wteyd dni płodne czy nie płodne nie ma znaczenia bo to wystarczy i mozna sie spokojnie kochać.

Gość Karina17
dzięki wielkie za radę :))