Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juzsamaniewiemco

odmówiłam bycia świadkową a koleżanka się obraziła

Polecane posty

Gość juzsamaniewiemco

pokrótce bo nie wiem czy to ja jestem dziwna, czy ona. miałam swojego czasu przyjaciółkę od 7 lat. kilka miesięcy temu poróżniłyśmy się i kontakt się urwał. potem ona poinformowała mnie o swoich zaręczynach, ja pogratulowałam i na tym się skończyło. teraz ona poprosiła mnie o bycie świadkową na swoim ślubie w przyszłym roku. niestety odmówiłam bo wiem, że nie będę mogła być w tym czasie w Polsce ze względu na ostatnie egzaminy na zagranicznej uczelni, które są ukoronowaniem mojej wieloletniej edukacji, która pociągnęła niemałe koszta, furtką do wymarzonej kariery i czymś, czego nie mogę przesunąć (przesunięcie to automatyczny rok w plecy plus kolejne koszta). zostałam tym samym wyzwana od zapatrzonych w siebie egoistek i karierowiczek oraz wypomniano mi, ze nigdy o egzaminach nie mówiłam (choć już na pół roku przed zaprzestaniem kontaktów w kontekście ślubu, wtedy jeszcze był to pobożne żarty, śmiałam się aby brała ślub kiedykolwiek byle nie w terminie, który suma sumarum wybrała). i teraz czy ja jestem egoistyczna decydując się na zdawanie egzaminów czy moja była już przyjaciółka?

Gość juzsamaniewiemco
ktoś? coś?

Gość RAMPAPAMPA
olej idiotke, egzaminy wazniejsze,dobrze zroibilas!

Gość ja na slub wydalam malo
dobrze zrobilas

Gość juzsamaniewiemco
up?

Gość no nie no koleżanka
jest egoistką straszna dobrze zrobiłaś

Fakt, Twoje egzaminy są ważniejsze, a jak Twoja przyjaciółka tego nie rozumie, jej sprawa i problem

Gość juzsamaniewiemco
czyli to jednak nie mi przerwaca sie w d****?

Gość gryrtytyty
Pierdol ją, dziewczyna ma nasrane!

Gość juzsamaniewiemco
dzieki za poparcie mojej postawy :)

dokladnie tak jak wpis powyzej niestety twoja kolezanka jest niegrzeczna jesli pozunela sie do wyzwisk pod twoim adresem ona ci zlozyla propozycje (swiadkowania) a ty jej nie przyjelas o czym ja poinformowalas - twoje prawo a ze sie obrazi? z pewnoscia;-) bo to ona jest egoistkla nie biorac pod uwage ze nie kazdy zyje jej slubem

Gość polucjantt
dobrze, że jej odmówiłaś, uniknęłaś bycia świadkową niezłej suki.

Gość juzsamaniewiemco
ROR pod słowem 'wyzwiska' miałam na myśli uniesiony i obrażony ton plus nazwaniem mnie egoistką i epitety tym podobne. wszystko bez wyrazów niecenzuralnych. kobiety tracą zdrowy rozsądek kiedy przychodzi do ich ślubu...

Gość no mam pytanie
myślę, że ona ci zazdrości tego, że studiujesz na zagranicznej uczelni i masz fajną przyszłość przed sobą w kwestii pracy, przemawia przez nią zawiść, stąd jej reakcja

Gość pierwszy raz się zgadzam
z ROR.

Gość juzsamaniewiemco
nie sadze zeby byla zazdrosna. w koncu sama mnie tam pchala i zachecala do zagranicznych studiow kiedy jeszcze sie przyjaznilysmy szkoda tylko, ze wszystko wlasnie tak sie skonczylo :/