Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Love_Lilou

Witam :) Postanowiłam się wreszcie zaczernić i zostać na dłużej :)

Polecane posty

Gość grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bardzo ladne zdjecie:)

hahahaahahahah, koorwa jebuam na tzytze :D:classic_cool: banda zazdrosnych ciot 🖐️ zayebisty wolny dzień , a tutaj jak zwykle banda frustratów :D każdy jeden który zamierza szukać tej fotki i udowadniać , że nie jest autorki topiku jest żałosnym śmieciem 🖐️:classic_cool:

Gość ruchałem koreannke
wymyśl teraz inny nick daj swoje prawdziwe zdjęcie i zobaczysz jazdę w drugą stronę ale zato zyskasz wiele wspaniałych przyjaciół ,oczywiście jeżeli nie jesteś załadna buhahhahhahhahhahhha

Gość jellobahama
nastepna jenifer8787-i jak sie chwali zaczernilam nik-przy okazji szare komorki,dlaczego baby sa takie glupie?

banda ciot , banda frustratów , banda cwela , banda chooya i można tak wymieniać bez końca najbardziej mi się podoba banda chooya :classic_cool: :D

Gość jellobahama
ZDIECIE Z WESELA -WYGLADA NA POGRZEB I SKOPIOWANE CO ZA MUTANT

Akurat porównywaniem mnie do Jenifer obrażacie mnie bardziej niż posądzając mnie o zdjęcie z netu :)

Gość dr. freudstein
ZDIECIE Z WESELA -WYGLADA NA POGRZEB I SKOPIOWANE CO ZA MUTANT we dance tonight MONSTER MUTANT BOOGIE WHOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAA

Grubowym ??? :) Skąd Wy ludzie to bierzecie ?? Jacie, ludzie są jednak zawistni .... No cóż, To Wy macie problem, nie ja.... Aaaaa i nie pozowałam :D Gdybyście widzieli całą fotkę to by nie było głupiego pisania, ale nie jestem typem osoby, który wystawia znajomych i rodzinę na widok publiczny :D

DO UTORKI----PRZEZYLAS PIERWSZY ATAK ????...ja piernicze ale super powitanie ..

Gość prostaki...
mam spore doświadczenie-od 6 lat codziennie na Centralnym doznaję orgazmów z podróżnymi płci męskiej relacji Koluszki-Prabuty

Gość karierowiczzzzzz
Love kłamczuchooooooooooooooo Nie masz jasnych włosów ty niedowartościowana idiotkoooo to zdjęcie z netu!!! wczoraj miałaś inne w stopce...

Jak wrzucisz foto speszyl for mi na voila to się będę mogła ustosunkować. A tak to jesteś stil dla mnie tylko czarnym nickiem:D Atak, jaki tam atak, chrzest.

Gość jellobahama
nie wystawia na widok publiczny -swoje nie ale cudze durna pindo

Wczoraj miałam inne w stopce ??? Że co ? Miałam to samo, tylko tamten link nie wchodził....

Gość Po co to, na co?
Love_Lilou- Jak chcesz zaistniec na tym forum, to mysiesz pokazac cycki, jak to jest tutaj w zwyczaju, a innaczej spadaj stad.Meza tutaj nie znajdziesz!

Gość prostaki...
Love_Lilou - zakladaj do woli czarne nicki ,moze w x z rzedu stopke ci ktos uwierzy :O gimbusy maja wolne od szkoly :O

Jak nie możecie oskarżać o nie swoj zdjęcie to teraz o nie swój nick będziecie :D :D :D Ależ Wy śmieszni jesteście :D

Gość Po co to, na co?
Taak! masz meza, ale siostry,Juz na weselu ciagalas go do stodoly!Wszyscy widzieli!

Gość prostaki...
Love_Lilou - co masz z czytania z zrozumieniem 1? :O tepa jestes - koniec dyskusji szkoda podbijac twoj nedzny temat