Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicki 25

odpowiedni czas na drugie dziecko

Polecane posty

Gość nicki 25

jak myśicie kiedy jest odpowiedni czas na drugie dziecko,moja córeczka ma 2,5 roku i się zastanawiam czy to będzie dopowiednia róźnica wieku czy jeszcze poczeka

Gość alaaa ma kotaaa
no mi się marzy tak jak syn będzie miał 3 latka starać się o drugie ale czy nasze możliwości finansowe pozwola...

Gość nicki 25
no właśnie też myślę pod tym kątem ale zastanawia mnie róźnica wieku jaka byłaby najbardziej odpowiednia mój mąż mówi że za 4 lata ale czy to nie będzie za duża róźnica

Gość alaaa ma kotaaa
wiesz co mąż ma rodzeństwo brat starszy 8 lat siostra młodsza 2 lata i z ani jednym ani drugim nie potrafi się dogadać owszem nie kłócą się itd ale jakoś wielkiej zażyłości między nimi nie ma... mam kuzynów różnica własnie 4 lata i póki co dogadują się świetnie (jak to dzieci pokłócą się o komputer czy zabawki ale ogólnie jest ok ;) )

Gość alaaa ma kotaaa
no i nie podsumowałam mojej mysli :p wszystko zalezy od charakteru i wychowania według mnie przynajmniej :p

to chyba zalezy od osobowosci, niewazna roznica, czasem rok rozniczy i dogaduja sie super, czasem sa tylko klotnie, tak samo z wieksza roznica wieku. mysle ze to tylko od ciebie zalezy, jak ci wygodniej, jak stoisz finansowo. mysle ze nie ma idealnej roznicy wieku. btw u mnie dzieci maja 2,5 roku roznicy.