Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość the mission its me not englisz

Ej! Misja jest dla Was, zaraz na gg napisze do mnie taki palant

Polecane posty

nie bedzie szczerej rozmowy:-( chcę,zeby on się starał, ja przez tyle miesiecy robiłam z siebie idiotke, błagałam o spotkania, jeździłam tyle km, czasami potrafiliśmy się widziec 2 razy w tyg (!) A napisałaś już mu coś?

Gość artkafe766
nie, na razie nic nie pisałam.... boje się :( aha :( ale widzisz, póki co,to można powiedzieć, że jest dobrze - bo pisze i widać, że jakoś dotknęło go to,że odpisujesz oschle.

oj Kochana, to może czas już napisac, jeśli Cię oleje to skonczysz, pocierpisz, zapomnisz. A on będzie załował

Gość artkafe766
tzn ja jestem praktycznie na 100% pewna, że on odpisze. Tylko właśnie pytanie CO... jakoś dzisiaj mam doła przez niego.... a Ty jak sobie radzisz z uczuciem do "Twojego"?

nawet o tym nie myśle, tzn myślę ale nie teraz. Tak fajnie całuje... Ale to podrywacz, musi wiedziec,ze miał szanse na kogoś super. Tak sobie to tłumaczę, wiem,ze teraz pewnie dobrze bawi z jakąś panną. A Ty postaw sprawę jasno, spotkacie się czy nie, zadaj mu to pytanie, nie to nie "nara":-)

Gość artkafe766
wiesz co, ja chyba na dobry początek zapytam w ogóle co u niego..i zobaczę jak będzie odpisywał... co do spotkania,to boję się pierwsza pytać...to on powinien... no tacy są właśnie najgorsi...nigdy nie wiadomo co im w głowie siedzi..ale i tak Ci zazdroszczę,że to ON do Ciebie pisze, zagaduje...