Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem absolutnie zaaaaaa

co wy na to .....praca

Polecane posty

mam mała firme usługowo-handlową Potrzebowałam 1 dziewczyne do pracy wiec dałam info na lokalnej stronie www zgłosiło sie około 100 osób z cv wybrałam jedna z nich i była na okresie próbnym przez cały miesiąc kwiecień miałam pewne wątpliwości co do jej pracy ale pomyślałam ze wyrobi sie dziewcze i zaproponowałam jej umowe na rok od 1 maja w pełnym wymiarze pracy Ona na to jak na lato ale w piatek 29 kwietnia czyli w ostatnim dniu okresu próbnego rzekła ze ona tej pracy nie chce bo ma inna propozycje nie dosc ze zmarnowałam miesiac na doszkolenie jej to w dodatku odmówiłam około 99 innym dziewczynom które z checia chciały by zarobic około 1200 zł miesiecznie Na co mam zwracac uwage aby nie trafic znów na podobna idiotke

Gość szukampracy
To zproponuj mnie, nie jestem idiotka

jutro znów wystawie ogłoszenie o tym ze szukam pracownika

Gość szukampracy
ja mowie powaznie!!!

ja tez ....chodz mozesz zaczac jutro o 9 :D

Gość szukampracy
gdzie?

Gość hgddh
a gdzie ta praca?

w wielkopolskiem

a to to ze jestes pracodawca i laskawa bylas dac jej prace oznacza ze dziewczyna ma byc przywiazana do ciebie do konca zycia za AZ 1200 zł? nie badz smieszna moze poprostu nie odpowiadalas jej jako szefowa

Gość szukampracy
ja podziekuje nie moje tereny, pozdrawiam

Gość vitalianka
pytaj się o plany na lato, jak wyobraża sobie przyszłość w twojej firmie itp.

w takim razie po co składa cv i mowi ze odpowiadaja jej warunki a za dwa dni zmienia zdanie?? 1200 w jej przypadku to i tak duzo za dużo

jakto plany na lato ?? latem mamy szczyt sezonu

Gość kuna luna
Moze ktos jej zaproponowal prace za 1400... To normalne ze wybrala lepsza oferte. Tu nie ma miejsca na sentymenty. Wiadomo ze kazdy chce dla siebie jak najlepiej. Ciesz sie ze nie dalas jej umowy a ona Ci nie wypalila ze jest w ciazy i od razu na zwolnienie... to dopiero bylby problem. A tak zawsze mozesz znalezc kogos nowego.

ciesze sie tylko zastanawia mnie po co ktos składa cv a potem mówi ze nie chce pracować

Gość tylkozdrowie
Potrzebna pomoc do ruszenia nowej stronki medycznej, serdecznie prosze o oglądanie i zapisywanie się Stronka o tematyce medycznej www.tylkozdrowie.hpu.pl Bardzo serdecznie licze na wassza pomoc

"1200 w jej przypadku to i tak duzo za dużo" Rzeczywiscie, kurde, majatek. Jakos przestaje sie dziwic, ze odeszla.

tak za dużo piałam ze miałam nadzieje ze się wyrobi bo tylko spokojnie mogłam jej zlecic sprzątanie pozostałe rzeczy przez cały miesiąc robiła wyłącznie pod nadzorem inni parcownicy łapią to w trzy dni

mam nauczke na przyszłosc---tepakom po trzech dniach mowic: WYPAD a nie litowac sie nad tymi ktorym myslenie przychodzi z trudem

Anita a ile zapłaciłabyś komus za zamiatanie????

Gość ateras
ona potrzebowała pracy lzejszej od spania

Gość werkaszperka
Nie lubie pracodawcow , ktorzy mysla ze jak dadza komus prace to ta osoba od razu ma ich po rekach calowac. SORRY ale pracownik tez ma prawo czegos wymagac w pracy. Najwyrazniej cos ja zniechecilo do twojej firmy, dlatego wybrala inna oferte.

a gdzie ja napisałam ze ma mnie po rekach całować??najpierw zawraca mi głowe a potem mowi nie?? trzebabyło po tygodniu stwierdzioc ze sa w tej pracy rzeczy ktorych ona nie jest w stanie pojac i powiedziec dziekuje

Gość werkaszperka
Phi, a skad wiesz ze wszystko tkwilo w pracy, a nie na przyklad w durnej szefowej ?

Gość ateras
stad,, ze wyczerpała ilosc wpadek i potknięć za załogę trzydziestoosobową

Gość słuchaj...
To forum jest dla leserów wiec i tak nikt tego problemu nie zrozumie,bo ludzie chca zarabiac fortunę nie dajac w zamian od siebie najlepiej nic albo prawie nic

a na czym ta praca polega że to taka super atrakcja , którą wg ciebie żadna nie może rzucić ?

zadna atrakcja Tylko po co ktos jednego dnia mowi ze ok ze chce umowe na rok ,ze wsio jej pasuje a nastepnego dnia mowi ze ma inna prace?

Gość tathahaahgb
To ja Ci powiem dlaczego bo widze ze nic nie kumasz. Ludzie jak szukaja pracy roznosza po kilkanascie a nawet kilkadziesiat cv tak zeby sie zabezpieczyc, zeby sie nie obudzic z reka w nocniku. Zawsze lepiej miec kilka opcji i wybrac dal siebie jak najlepsza. Chyba nie szukals nigdy pracy ze nie rozumiesz jak to jest

Witam, Chcę pokazać Wam jak zarobić sporą kase, w ciągu pięciu tygodni. Jest to sprawdzony sposób nie żadne ruletki czy jakieś kasyna tylko normalny zarobek, gdzie aby coś otrzymać musisz poświęcić trochę czasu i energii. Na początku nie wierzyłam i byłam sceptycznie nastawiona,ale teraz po 2 miesiącach widzę rezultaty. Wystarczy, że wejdziesz na stronę poniżej, a tam wszystkiego się dowiesz. http://dobryzarobek.pl/index.php?id=68a6464ca796ebe9ecc3fdeefd84c24b Pozdrawiam