Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonejabuszko

gdzie mozna poznac porządnego faceta przez internet???

Polecane posty

Gość Ja Wiem !
Przyjemne z pożytecznym :) www.kurnik.pl

Gość zielonejabuszko
Zibi063 - dziękuje za miłe słowa:) A z tą 30-tka u Ciebie to dlaczego szkoda??? Czyzby Twój nik zdradzał zarazem i Twój wiek??;)

Gość zielonejabuszko
....., - "Porzadnych facetów jak igieł w stogu siana.. " - oj, ale mnie pocieszyłeś;) Ale tak na serio - w realu to obecnie raczej ciężko: na studiach prawie same dziewczyny, a jak juz trafi sie mężczyzna, to zazwyczaj jest już "zaobraczkowany" więc taki od razu odpada. Zaczynam szukać własnie pracy i mam nadzieję, że wtedy bedę miała wieksze szansę - nowe miejsce, nowi ludzie, a tym samym nowe znajomości.

Gość Zibi 063
mam jż 36 lat

Poszukaj w miejscach, gdzie nie ma lansu na jak najlepsze fotki. Jako facet mogę Ci doradzić żebyś zarejestrowała się na jakimś forum np. dla informatyków :P Na takim forum, gdzie są właściwie sami faceci (pomijając oczywiście fora np. dla kulturystów), udawać biedną zagubioną kobietkę, poprosić parę razy o pomoc związaną z tym tematem... Rzucą się jak lwy :D Lub - jak pisałem - portal w stylu Przeznaczeni, podobno mają zarejestrowany duży odsetek dobranych małżeństw, tylko jest to raczej portal chrześcijański? Nie wiem ile kosztuje abonament, ponoć drogi, ale moim zdaniem dzięki temu masz pewność że nie będzie tam buraków którzy się lansują i szukają łatwej jazdy

Gość ....,
portale to nie najlepszy pomysł. I nie udawaj kogoś kim nie jesteś bo możesz trafić na udawacza i wtedy będzie wielkie booom. Jesli chcesz znaleźć kogoś konkretnego i porządnego to musisz się wysilić i to bardzo. Czasem warto się postarać :)

Ja bym założyła konto na jakichś forach tematycznych, od razu byłby temat do rozmowy i jakieś wspólne zainteresowanie :D

Gość zielonejabuszko
Zibi063 - nadal nie rozumiem dlaczego "szkoda"... goody - forum dla informatyków to może być naprawde dobry pomysł ! tym bardziej, że nawet nie bede musiała niczego udawac, bo jesli chodzi o komputery to większego laika niz ja trudno chyba znaleźć ;) Fawila - kolejny fajny pomysł! Również dziekuję :)

Gość kwadratowy rebusik
ja swojego lubego poznałam na portalu randkowym, są różne - ja mogę od siebie polecić z czystym sumieniem www.SamotneSerca.pl

Gość gość
ja polecam ten portal randkowy http://kochaj.pl/ , przynajmniej tu macie pewnosc , ze weryfikują solidnie profile zmniejsza to szanse na bycie oszukanym