Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magiiie

Kiedy mogę zrobić test żeby wyszedł?

Polecane posty

Gość magiiie

23.04 kochalam sie z moim facetem i troche nas ponioslo a mialam wtedy owulacje, 7 maja powinnam dostac okres ale mysle ze jest ryzyko duze ze moge być w ciazy. W sumie do wczoraj nie zwracałam na to uwagi ale od wieczora wczorajszego strasznie bolą mnie piersi, sutki, sa bardzo wrazliwe i nawet biustonosz mnie drazni. Do okresu mam jeszcze 6 dni , no ale piersi raczej nigdy w ten sposob mnie nie bolaly, raczej tak z 2 dni przed okresem robiły sie nabrzmiale, ale jako tako nie bolały. a od wczoraj je cały czas czuje, siedze dzis cały dzien wdomu i bez biustonosza bo mi w nim nie wygodnie. No i najchetniej zeby sie upewnic zrobila bym test, ale nie wiem kiedy bym juz mogla. Mam jakis w domu wiec kupowac bym juz nie musiala, ale nie wiem cyz jak zrobie go jutro to mi cos wyjdzie? Byłam juz raz w ciązy (ale okazało sie ze to pusta ciaza) no i tak sobie teraz przypomnialam i wtedy tez mnie piersi dosc mocno bolaly , pamietam tez ze pierwszy test robilam 3 dni przed terminem @ ale wyszla bardzo blada kreska. Myslicie ze jest sens zrobic jutro test? Czy poczekac z 2 dni? W sumie strasznie jestem ciekawa ...

Gość :::
a skąd wuiesz ze mials akurat wtedy owulacjie sprawdzials to:P

Gość magiiie
tak wiesz, sprawdziłam

Gość ja ja ja m
2 tyg po owulacji

Gość ja ja ja m
czasami wczesne ciąże są nietrwałe i lepiej zrobić w czasie przewidywanej @ jak ni eprzyjdzie

Gość _misia_pysia_
Zaczekaj jeszcze 3dni z robieniem testu.

Gość magiiie
No ok zrobie za 3 dni. A myslicie ze ten bol piersi moze byc faktycznie objawem wczesnej ciazy? W sumie troche za wczesnie na objaw przed @, ale sama juz nie wiem, jak to u was było z bolem piersi?

Gość jestem kobieta.....
ja wspołżylam zz mężem do końca bez zabezpieczenia okolo 10 razy i też czekam na4 maja czy dostane okres czy nie wystrzymam te kilka dni nie bede robila testu dodam że mamy już dziecko i zaliczyłam poronienie

Gość magiiie
jestemkobieta no to czekamy razem :) Ty bys w sumie mogła za 2 dni test robic i cos by pewnie wyszło jak by miało wyjsc. A pamietasz w poprzednich ciazach objawy swoje przed terminem @? Teraz jak sie czujesz?

Gość jestem kobieta.....
wstedy czułam tak jak i teraz pobolewania w dole brzucha, poza tym nic szczególnego, a i jeszcze na nic nie mam ochoty, praktycznie nic nie jem bo wszystko mnie muli, no ciekawa jestem:) jak nie dostane do srody okresu to zrobię test:)

Gość magiiie
No mnie podbrzusze tez pobolewa ale u mnie to normalne w sumie przez cały cykl, byłam z tym kiedys u ginekologa powiedział ze to normalne u mnie. Takze na to uwagi nie zwracam a jedynym odstępstwem odnormy jest ta wrazliwosc piersi . A raz kozie smiec. Zrobie jutro ten test najwyzej nie wyjdzie :P W sumie az sie boje

Gość jestem kobieta.....
no tak to jest że jak już myślimy że może być coś to kążdą oznake traktujemy za ciążę. Zrób powinien Ci wyjsc:) Jkaby co to pochwal sie:)

Gość magiiie
No nie wiem 5 dni przed okresem? no ale z ciekawosci zrobie, najwyzej juz grzecznie poczekam do terminu @ i nastepny zrobiejak ewentualnie go nie bedzie

Gość jestem kobieta.....
oj to faktycznie moglabys poczekać, jak Ci nie wyjdzie to itak nie bedziesz miala pewnosci

Gość magiiie
jestem kobieta zobilam test dzis rano!! :D No i wyszla mi bardzo bardzo bardzo blada 2 kreska wlasciwie cien cienia ale widac ze cos sie tam zarysowalo ewidentnie a pod swiatlo jak wzielam juz nie mialam watpliwosci ze jest. Tylko bladziusieńka. Za dwa dni zrobie 2 test i jesli to faktycznie ciaza to powinna byc ciut mocniejsza :) alez sie ciesze!!

ja juz 3 cykl i nic... zawsze kochamy sie w dzien owulacji i przed i po . Nie to ze robimy na sile cos nie po prostu odstawilismy cala atykoncepcje na bok. no i nic. nie jestem w ciazy. za 4 miesiace slub. po slubie pojde do lekarza i porobie wszystkie badania

Gość jestem kobieta....
magiie gratuluje... :) ja dalej czekam, jednak przeczuwam że jestem w ciąży.. maż by sie bardzo ucieszył, ja zmieniam zdanie 2 razy na dzień