Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kossakowski

Kobiety ulegle

Polecane posty

Gość kossakowski

Czy sa tu moze jakies ulegle kobiety ktore mogl bym wykorzystac do moich fantazjii erotycznych .Ja master z zachodniopomorskiego 30lat.Czy chcesz byc moja ulegla suczka i robic to co Ci kaze ??

Gość kossakowski
Ciekwe dlaczego nie ma przeciez lubicie jak sie was kocha mesko i wladnie ...

Gość hjiuyiiu
"Ciekwe dlaczego nie ma przeciez lubicie jak sie was kocha mesko i wladnie ..." Nie! Nie interesują mnie damscy bokserzy twojego typu. Wolę się naprawdę kochać z facetem, a nie dawać się poniżać. To co ty wyprawiasz nie ma nic wspólnego z miłością. Nie wyobrażam sobie żeby ktoś kto mnie kochał podniecał się moją krzywdą. Lubię kiedy jest mi dobrze i kiedy czuję się kochana. Ból, poniżenie i wyzwiska nie są dla mnie.

Gość sxgdry
hjiuyiiu więc temat też nie jest dla Ciebie. Wybacz, ale za bardzo emocjonalnie do tego podchodzić. Być może Cię tym zaskoczę, ale są kobiety które to lubią i to jest ich sporo. Jeśli temat Cie nie dotyczy to po co zawracasz komuś dupę?

Gość hiihiiihiihiiiiiiii
lubie spanking ale taki umiarkowany, bez krwi i blizn

Gość kossakowski
No wlasnie tylko chyba ciezko znalezc taka kobiete bo zadna sie niestety nie dozywa:A jezeli chodzi o milosc to przeciez rozmawiamy na temat sexu a zreszta moja byla kobieta uwielbiala jak np:dostala klapsa w pupe lub zastosowalem do niej jakas z moich kar to moze byc wiele zeczy np zeby wsadzila sobie cos w dziurke albo np gdy jechalismy samochodem to wlaczalem wibrator ktory miala juz zamocowany na swojej cipce tylko ze ja nie przestawalem lecial na szybkich obrotach pamietam krzyczala z przyjemnosci ;)

Gość hjiuyiiu
Było pytanie czy są ty kobiety uległe, więc odpowiadam, że nie ma. Większość kobiet lubi czuć się jak rozpieszczana księżniczka, a nie jak szmata od podłogi. Kobiety są z reguły romantyczne. Na filmach to są takie kobiety szmaty, ale one robią to za pieniądze, a nie dla swojej przyjemności.

Gość hiihiiihiihiiiiiiii
ja zabaw spankingowych raczej nie starałam sie łaczyc z seksem czy erotyką, oczywiscie ja była owieczka a mój spanker wilkiem :p Ale to nie był zaden zwoązek damsko-meski tylko taki układ dla uurozmaicenia wolnego czasu :)

Gość Kossakowski
hjiuyiiu - nie zgadzam sie z Toba.Mialem w swoim zyciu pare kobiet i napewno jest latwiej znalezsc ulegla suczke niz dominujaca kobiete ktora wie czego chce i wymaga. A sex z dominujacym facetem takim jak napewno moze byc bardzo ekscytujacy .Wyobraz sobie ze jestes przykuta kajdankami do lozka podchodzi do niego master i tak naprawde to nie wiesz co nowego moze wymyslic ,to wlasnie ta niepewnosc daje Ci to podniecenie,moze wsadzi Ci swojego kutasa i kaze bys ssala jak smoczek albo moze bedzie Cie zadawalal roznymi zabawkami po ktorych dostaniesz wielki orgazm a on i tak nie bedzie przestawal . Opcjii jest wiele tylko fantazja jest naszym ograniczeniem ;)A WIEC ??

Gość przemek to ty
? wracaj do spania :P

Gość sxgdry
Kossakowski podnieciłam się... Więc informuję Cię hjiuyiiu, że takie kobiety są i nie robią tego za pieniądze

Gość hjiuyiiu
I tak najłatwiej jest znaleźć kobietę, która po prostu lubi normalny seks. Osoby, które stosują różne udziwnienia w postaci udawania psa czy suki są w mniejszości. Ja zarówno lubię przyjmować przyjemność jak i dawać, ale na normalne sposoby, bez żadnych gierek. Nie wyobrażam sobie zmieniania się łóżku w kogoś innego i kochania się z kimś obcym. Dla mnie to nawet w łóżku ciągle jest mój ukochany i ma się zachowywać jak ukochany, a nie jak psychol.

Gość sxgdry
więc nie patrz na ludzi przez pryzmat siebie

Gość Kossakowski
sxgdry - jakie masz oczekiwania ja nabralem ochote na jakas ulegla jestes chetna do pogawendki....???wracam dokladnie za pol godziny :)

Gość 22 latek,.,.,
ale dupniety temat:P:D

Gość sxgdry
Uwielbiam spełniać fantazje faceta, im ciekawsze tym lepiej. Wiązanie, klapsy, zasłanianie oczu, drapanie mmmmm.... plus gra wstępna na wysokim poziomie, bo inaczej sobie nie wyobrażam... bez podniecenia nie jestem w stanie wczuć się w klimat.

Gość sxgdry
naobiecywał i go nie ma, też ide pa

Gość Kossakowski
Już jestem kochanie😘

Gość kossakowski
U gory to poszyw ten z tym kochaniem .A ja jestem a Ty wciaz jestes czy ucieklas juz ?

Gość sxgdry
masz fuksa, jestem, ale nie lubie gdy ktoś jest niesłowny :P

Gość Kossakowski
nie poszyw tylko podszyw:P

Gość kossakowski
Czy mozesz mi opowiedziec jakie dokladnie fantazje juz spelnilas dla swojega pana.Czy istnieje taka mozliwosc bys spelniala wszystko o co Ci kaze?Np gdybym kazal Ci sie ladnie ustawic tylem do mnie i wypiac w moim kierunku swoja dupcie i tak po prosru stac i czekac ,ja by podszedl do ciebie dal bym Ci klapsa chwycil za wlosy i wlozyl mojego penisa prosto do ust i tak miala bys go ssac przez przynajmniej pol godziny.??

Gość sxgdry
a tak to byłoby zayebiste:classic_cool:

Gość kossakowski
a moze ktoras z was panie jest ta ulegla ktora mogl bym potrenowac ? I moze przypadkiem jest z tej samej okolicy co ja ?Uwielbiam gdy kobieta spelnia moje zachcianki gdy jest prawdziwa grzeczna suczka ktora tylko czeka na to jak ja jej master wykorzysta w ten wieczor ?co sadzicie o pissingu czy tez was to podnieca ?Uwielbiam spuszczanie sie do buzi ale pissing mnie intryguje ?Choc wiem ze wiekszosc kobiet to toleruja to zastanawiam sie jak wy na to patrzycie ?

Gość sxgdry
Mogłabym to zrobić, ale musiałabym być ostro napalona np. widzieć, że Ciebie to strasznie kręci. Mój facet miał fioła na punkcie pupy, robiłam z nią wszystko, czego chciał. Tylko nasz seks nie opierał się tylko i wyłącznie na jego przyjemności. Potrafił mnie tak ostro wypierdolić, że miałam orgazm za orgazmem :) To też motywuje

Gość prawie uległa
ja jeszcze nie spotkałam swojego Pana,,więc jestem nie bardzo wytresowana..mogłabym nie bardzo się słuchać;)ale podnieca mnie sama mysl,takiego posłuszeństwa

Gość kossakowski
Mowisz o pupie tez uwielbiam umieszczac rozne przedmioty w dupce swojej suczki lubie to gdy sie wije jak to robie i delikatnie jeczy z powodu lekkiego bolu ktory staje sie pozniej bardzo przyjemny zauwazylem ze uwielbiaja to.Dla twojej pupci zrobil bym cos specjalnego np ostro cie wyruchal najpierw w usta,cipke a nasamym koncu zerznal bym twoj tyleczek i spuscil prosto do buzi ? Czy to brzmi interesujaco ?Czy mam wymyslec cos bardziej nasty ? ;)

Gość gdsfegrgdggcgdrc
ja bym miała ochotę na spanking jestem z zachodniop. ale niestety jestem juz mężatka :-P

uwielbiam byc brudna,ulegla suka dla odpowiedniego faceta.......mmmmmmmmmm.....robilam wszystko o czym tu piszecie i o wiele wiecej............... kocham taki seks,ale warunkiem jest kochajacy,zaufany partner ja na szczescie takiego aktualnie mam