Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kossakowski

Kobiety ulegle

Polecane posty

Gość kossakowski ssie!!
Wracaj do przedszkola! Gówno wiesz o seksie cwelu!

do kossakowski chuja sie znasz palancie!!! A arbuza zmiescisz w dupie?? ha ha miernoto

do kossakowski -- widze ze jestes juz masterem ze stazem ...i wiesz jak traktuje sie suke dobrze wiec masz racje niech suka blaga o mojego kutasa w nagrode .. kossakowski czarny podszyw ci sie nie udaje ....

kossakowski jak ktos wejdzie na ta twoj czarny nick to sie do wie ze nie zalozyles zadnego tematu ty poszywie wiec odejdz z tad i juz sie nie osmieszaj....

naucz sie ortografii dzieciaku zanim siadasz do kompa ... prawdziwy master a nie potrafil zniesc krytyki od prawdziwego mastera ktory wie dokladnie o czym mowi ....

i wdodadku otstraszyl wszystkie gotowe suki ...wiesz kossakowski teraz to bym cie skrzywdzil w jakis specyficzny sposob nasikal bym ci do ryja i kopnal tak bys sie krwia zalal....Zlodziej tematu ...wymysl cos sam

Gość 9 latek 5545
ja moge. tylko jestem chlopakiem moze być?

jezeli ktos to czyta to wie jaki jest moj e majl debilu podawalem wczesniej i to napewno nie jest ten idioto skonczony meska dziwko ktorej trzeba zaladowac w dupe cos kolczastego moze kaktusa bym ci wsadzil i patrzyl jak placzesz...

Gość ojaniemogęęęęę
kossak2011 - i ty będziesz pouczał podszywacza na temat ortografii? :D

Dobranoc i czekam na was suki na wsze zgloszenia sie na moj emajl kossak2010@o2.pl

Gość kossakowski ubawiles mnie
ja pochodze z twego woj i w mojej obecnej syt zyciowej jestem niedopchnieta ale jestem domina, suczki szukaj w schronisku lub burdelu :p

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji