Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balelori

Potrzebuje rad na romantyczny wieczór..

Polecane posty

Gość balelori

Ostatnimi czasy zachowywałam się bardzo niesprawiedliwie wobec osoby na której mi bardzo zależy i chciałam to naprawić a słowami nie dokona tego co czynem:) Planuję miły wieczór. Pomysł właśnie nasunięty z jego strony.. Chciałam stworzyć ciepłą atmosferę w sypialni poprzez wiele świeczek oraz kadzidełka. Kołdra i gruby koc na podłodze do masażu olejkiem (a może nie na podłodze?), do tego wino, różne słodkości i ja w seksownym stroju. Planuje zaprowadzić go do sypialni z zamkniętymi oczami. Jednak bardzo chętnie posłucham rad innych osób, co dodać, co zmienić, czego nie robić, co można zrobić, a może ktoś ma jakieś pomysły do wykorzystania? Za wszystko będę bardzo wdzięcznie i proszę o nie wypowiadanie się osób, które nie mają nic do powiedzenia, lub chcą zostawić głupi komentarz-jak się Wam nie podoba to nie musicie tu wchodzić i zostawiać ślad po Was. Z góry dziękuję :)

Gość dawaj jej codzień
nażreć się grochówy przed w trakcie wypiąć dobrze dupsko i pierdzieć ile wlezie

Gość morbba
Nie zakładać gatongów i odtańczyć kankana na stole zadzierając wysoko golenie

kadzidełka to zły pomysł bo wg mnie śmierdzą:p ale wspólna kompiel była by spoko:)

Gość Alantioina w kremie
Ogłuszyć faceta butlą po winie a następnie przywiązać do łóżka, Jak się ocknie zawiązać mu kokardę na maluchu i zadzwonić po jego rodziców, niech pobłogosławią związek dusz i ciał.

Gość lellijjka
kompiel ? chyba kąpiel, tumanie

Gość zaproponuj wzajemne golenie
odbytów a potem lizanko tychże

Gość balelori
Dobrze widzę, że jednak lepiej samemu pomyśleć:) a myślałam, że jednak ktoś się na poziomie znajdzie i doradzi ale niestety samo dno jak widać. Kolorowych snów mimo wszystko

Gość balelori
to juz wole wzajemne zjadanie przy swiecach swoich kup