Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiriii

Najdzikszy SEKS

Polecane posty

Jak w temacie:)Jaki byl wasz najdzikszy skeks??Gdzie go uprawialiscie??czekam na ciekawe odpowiedzi!!!!!!

Gość izolda wlkp.
Zawsze po alko%%%

wspołczyje!!! sa tu jacyś ludzie ktorzy podziela sie swoimi historiami??:)

Gość Wyuzdany marzyciel
Mój najlepszy seks był po przyjemnym dniu podczas pobytu z moją była w Sopocie. Poszedłem się kąpać gdy nagle pojawią się moja ówczesna dziewczyna w szpilkach i gorsecie oraz ponczochach...kazała mi wstać po czym umyla mnie całego (doslownie). Następnie otworzyła wino a nie ukrywam że byliśmy już wcieci i rozkazala wręcz usiąść na krześle. Przyznam że byłem w lekkim szoku. Usiadłem i legalnie mnie związała i nasmarowala mnie oliwka..Następnie zaczęła mnie prowokować poprzez dotyk wciąż popijając wino. Zrobiła mi taką laskę jakiej życzę każdemu mężczyźnie. Perfidnie położyła się na łóżku łóżku zaczęła się masturbowac co z resztą bardzo lubiłem. Doszła na moich oczach po czym rozwiązała mnie i kazała się sponiewierac...cudowny seks którego nie zapomnę. Pierwszy raz oddała się fantazji....z takim polotem ze aż szkoda wspominać bo fajka sama staje. Jak mnie poprosiła tak zrobiłem. Zapomnieliśmy się i wybaczcie że napiszecto dosadnie ale to nie było kochanie to było rzniecie....jak zwierzęta uprawialismy naprawde dziki wyuzdany i ostro bezpluderyjny seks...zrobilismy wszystko to czego naprawdę pragnelismy w najciemniejszych zakątkach naszych fantazji...Polecam zapomnieć się na tej jeden raz. Człowiek zdaj sobie wtedy sprawę czego tak naprawdę pozada i pragnie....plucie bicie związała nawet kablem od komputera..znak głęboki oral lizanie sciskanie duszenie...spelnilem to czego zawsze pragnalem ona również spełniła się jako kobieta i chciała być potraktowana jak suka. Ja chciałem żeby ona chociaż raz mnie zerznela i przejęła inicjatywę. Wszystko się udalo:)