Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość endrjuuuuuu

POMOCY! KOCHANKA MNIE NIE CHCE !!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość endrjuuuuuu

Nie wiem co robic. mam 40 lat, mialem zone ,zostawila mnie gdy dowiedziala sie o kochance, z reszta juz dawno nam sie nie ukladalo. jednak kiedy moje kochanka sie dowiedziala o fakcei ze jestem juz sam powiedziala ze to byla tylko zabawa, ze moze jakby byla w moim wieku to by myslala o mnie powaznie.ukrywam swoje uczucia do niej. ona nie wie ze mnie zauroczyla. co mam robic ?? czy ona mnie nie chce ? jednak sypia ze mna. zawsze mowila ze miedzy nami cos jest, jakas chemia. co robic?

Gość A czego
Ty się spodziewałeś ,ze po rozwodzie będziesz miał miód. Dobrze Ci tak.Trzeba myśleć głową a nie fiutem !

Gość a czego ty chcesz od niej?
j.w jest wolna czy mężatka?

Gość izolda wlkp.
Jak sobie pościelisz tak się wyśpisz...życie.

Gość endrjuuuuuu
jest wolna mlodsza o 13 lat jednak na poczatku mowila ze mam to cos co ją pociaga... ze mozre cos byc

Gość izolda wlkp.
Może kochanka ma kochanka:)

Gość yusiq9
to duża różnica wieku, może jest niedojrzała do związku

Gość tidiiiiiiii
ja tez swojego nie chce, po co mi problem,mam go deo sexu i papa

Gość endrjuuuuuu
mowila ze nikogo nie ma nie sadze zeby miala mam wrazenie ze ona sie mna bawi ????? nie wie ze cos do niej czuje wiecej , jak mam jej powiedziec ze chcem czegos powazxnego...zalazmie sie jak mnie odrzuci. czasem sama mowi ze chceialaby tez cos powaznego a zaraz potem zmienia zxdanie

Gość tidiiiiiiii
gdyby chciala czegos powaznego nie zmieniala by zdania, ockinj sie facet

Gość endrjuuuuuu
ale ona jest po przejsciach w zeszlym zwiazku . moze musze walczyc ? moze ona sie poiprostu boi. ?????????? jak jestemy razem jest nam naprawde dobrze.. tak dobrze ze nie wieze ze ona nic do mnie nie czuje

Gość shgfdty
tobie jest dobrze, może jej jest troche mniej dobrze

Gość kolioo
Po prostu kochanka cię wyruchała

Gość PSYCHOCZKA
kutwa wracaj do żony, walcz o nią :O błagaj na kolanach o wybaczenie a nie kochanka :O

Gość flash
i dobrze ci tak ,myślałeś że będziesz posuwał obydwie panie bo tak było ci fajnie ,teraz niestety musisz odpokutować swoje

Gość litości ludzie
Olej obie, a gdy któraśsobie przypomni o tobie bedzie twojajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Gość Timonka
I dobrze Ci kutasie

no wiesz !! kochanki!! wlasciwie do tego sluza....na pozadne rabanko!!!...z tad slowo " kochanka" bo, ni to zona, ni dziewczyna!! Sam ja okreslasz jako... kochanke....

Gość balbina22
jesteśmy w takiej samej sytuacji,tylko że mnie zostawił kochanek,wynajął ze mną wspólnie mieszkanie,i po 3 weekendach stwierdził ,że jest bardzo uzależniony,przyzwyczajony do żony, Dla czego tego nie stwierdził jak jeździliśmy po hotelach,stwierdził tak przez 1 noc i w piątek wrócił do żony.A ty rób,radź sobie jak chcesz i wiesz co jeszcze usłyszałam że "BARDZO MNIE KOCHA NAD ŻYCIE,ZAWSZE BĘDZIE MIAŁ MNIE W SERCU I PAMIĘCI" "PRZEPRASZAM " "MUSZĘ DO NIEJ WRÓCIĆ" WIESZ CO TERAZ MYŚLĘ ŻE MNIE MIAŁ I MA ALE DALEKO W DUPIE. TAK SAMO TWOJA"" KOCHANKA" JEŚLI DOJDZIE DO POWAŻNIEJSZYCH DEKLARACJI ODEJDZIE ONA CHCE WOLNEGO ZWIĄZKU,SEXU ,ALE NIE MIŁOŚCI ,PRZYNAJMNIEJ NIE OD CIEBIE TY JESTEŚ DLA NIEJ ODSKOCZNIĄ TAK SAMO JAK BYLAM JA . pOŚWIĘCIŁAM WSZYSTKO DLA MIŁOŚCI ZOSTAWIŁAM MĘŻA ALE JEST TAKIE PRZYSŁOWIE "PAN BÓG NIE RYCHLIWY ALE SPRAWIEDLIWY" A JEMU DZISIAJ BYM POWIEDZIAŁA"LOS SIĘ MŚCI" I NA NIEGO PRZYJDZIE CZAS. RADZĘ CI NIE WYZNAWAJ JEJ UCZUCIA ,BO TO CIĘ ZGUBI TAK JAK ZGUBIŁO MNIE BO ZAKOCHAŁAM SIĘ DO SZALEŃSTWA MIMO ŻE MAM 34 LATA ZACHOWAŁAM SIĘ JAK BYM MIAŁA 20 ,NIE POPEŁNIAJ TEGO SAMEGO BŁĘDU A NA SIŁĘ TEŻ NIC NIE WSKÓRASZ NIKOGO NIE USZCZĘŚLIWISZ SAMI DOKONALIŚMY WYBORU I SAMI CIERPIMY ONA SIĘ TERAZ CZUJE GÓRĄ BO ZDOBYŁA TO CO CHCIAŁA ZOSTAWIŁA CIĘ ŻONA I O TO JEJ CHODZIŁO ,JESTEM W TEJ GORSZEJ SYTUACJI BO MOJEGO KOCHANKA ŻONA MIMO ŻE NIC DO NIE GO NIE CZUJE ALE GO CHCE ON MOIM KOSZTEM COŚ SOBIE UDOWODNIŁ ZE MNIE ZROBIŁ ZABAWKĘ I TWOJA Z CIEBIE TEŻ. PŁACZĘ JUŻ ZA NIM 3 DZIEŃ STRASZNIE TĘSKNIĘ Z CAŁEGO SERCA ŻYCZĘ CI POWODZENIA I ŻEBYŚ NIE CIERPIAŁ JAK JA ONI TYLKO MANIPULUJĄ I ZABAWIAJĄ SIĘ CZYIMŚ UCZUCIEM NIE JEST WARTA A MAJĄC 27 LAT JUŻ NA PRAWDĘ POWINNA WIEDZIEĆ CZEGO CHCE ŻYCZĘ SZCZĘŚCIA I POWODZENIA

Gość takie tam duperele
Dobrze ci, dzifkarzu :) Gratulujemy mądrej żony i beznadziejnej kochanki :D

Gość i masz za swojee
t ę p y s t a r y k u t a s i e :D :D:D

Gość gość
Przeżywałam w swoim życiu jedno rozstanie, ale na szczęscie znowu jesteśmy razem. Pierwsze dni to było niedowierzanie…. Nie potrafiłam zrozumieć, że face z którym byłam 4 lata zostawił mnie bez powodu. Przeszukując Internet w sposobach na Jego odzyskanie trafiłam na stronę http://urok-milosny.pl – i choć ciężko było mi w to wierzyć to podziałało. Wrócił się do mnie, jesteśmy razem i mamy już dziecko: )