Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zmartwiona88

wizyta u lekarza

Polecane posty

witam, chce wybrac sie do ginekologa, ale uslyszalam ze NFZ juz nie oplaci poniewaz skonczylam studia i nie pracuje. wydaje mi sie ze nadal mam ubezpieczenie po ojcu i nie powinien byc z tym problem. moze mnie ktos oswiecic?:) a druga sprawa to tak czy ktoras z dziewczyn/kobiet kiedys miala taki problem ze na jednej z warg sromowych wiekszych schodzila im skora;/ nie wiem co to jest, zdarza sie ze czasami swedzi

Gość pewnie ze mozesz ..na
odparzenie masz i tyle..posmaruj clotrimazolum mascia i po kilku dniach bedzie oki

Gość pewnie ze mozesz ..na
www.tylkozdrowie.hpu.pl zaraszam dopiero sie rozkreca ale tam bedziemy sobie radzic w roznych dolegliwosciach..

Gość jak to po ojcu?
Dostajesz rentę? Bo jeśli się nie uczysz, to żadne przywileje od rodziców już się chyba nie należą...

no zawsze mialam ubezpiecczenie po tacie (on zyje ;]), to co teraz dopoki nie znajde pracy nie moge isc do zadnego lekarza?

Gość musisz zarejstrować
się jako bezrobotna i wtedy UP cię ubezpiecza

Gość w takim razie musisz
albo się zarejestrować w urzędzie dla bezrobotnych,albo iść do pracy, albo sama się ubezpieczyć w nfz, albo wyjść za mąż, wtedy mąż może cię dopisać do swojego ubezpieczenia, jeśli je ma oczywiście.

Gość jak wyżej, bo obecnie
ubezpieczenie cie nie obowiązuje. Jedynie w przypadku osób uczących się rodzice mogą nas ubezpieczać i to do 26 roku życia. Później może ubezpieczyć uczelnia o ile dana osoba się uczy.

takie ubezpieczenie, o jakim mówisz, trwa dopóki sie uczysz bądź studiujesz... i to najpóźniej do ukończenia 26. r.ż. Także jeśli już się nie uczysz i nie pracujesz, to pewnie w ogóle nie jesteś ubezpieczona... Nawet gdyby ci się coś stało, to za karetke byś musiała zapłacić.. Zarejestruj się w Urzędzie Pracy, to przynajmniej to ubezpieczenia będziesz miała..