Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wayowa

Hej ludu! Włazić tu!

Polecane posty

Gość Wayowa

Ktoś chce o czymś pogadać? Nudzi mi się, kumpela dopiero o 16:00 wyłazi, także słucham! xDDD

Gość Wayowa
A obojętnie. Muza, płyty, książki... Może być nawet masturbacja ;DD. Narzucić temat i tyle, mogę gadac o wszystkim ;]

Gość Wayowa
Pietnacha mi stuknie za tydzień ;}

Gość czy ktos widzial
ktos widzial tofu

Gość Wayowa
Dzięki :D. A czemu nie mamy tematów? Różnica wieku? No wiem, gówniara ze mnie, ale mam swoje zdanie itd.

dokładnie różnica wieku:) ale spoko zaraz napewno inni gimnazjaliści się tu pojawią:)

Gość Wayowa
No nie sądzę, teraz to temat pewnie spadnie gdzieś dalej i tyle... Dobra, to w takim razie jestem... obiecującą trzydziestką, interesuję się psychologią i chcę ratować świat. I pomagać biednym, zgłodzonym delfinom. Hy hy. Teraz możemy pogadać?

Gość Wayowa
Mądre pytanie... Hmmm. Jeszcze tylko zobaczę, co to za konflikt ;>.

Gość Wayowa
Kurde. Gimnazjalistów nie ma, są za to jacyś nastroszeni, którzy pytają o rzeczy dla mnie niezrozumiałe. Przykro mi, że musiz iść do pracy.

ja prawie w Twoim wielu, tydzień temu 16 skończyłam ;) więc.. może na początek, czego słuchasz?

Gość Wayowa
Ojj wszystkim nam przykro! Hah. No nareszcie gówniary wszedły! Fuck yeah! Słucham rocka, punka i czasem grungu. Z polskich zespołów: Myslovitz, happysad, Hey, Republika, Perfect, Strachy na lachy, Zabili mi żółwia Pozostali: Nirvana (kocham!!!), My chemical romance, Green day (wiem, komercha, i co z tego), Paramore, Linkin Park, Metallica, AC/DC, Queen, The wombats, Kings of leon, Biffy clyro, 30 stm, Nickelback ... Wiele, wiele innych ;]]

słucham bardzo podobnej muzyki. z polskich zespołów: myslowitz, strachy na lachy, frontside i pare tych co ty. z zagranicznych: 3 doors down, 3 days grace, metallica, skillet, ACDC, Slipknot, Linkink Park i wiele innych. :) skąd jesteś? ;>

Gość Wayowa
O to fajnie ;]. Ja z takiej wiochy pod Katowicami ^^. A ty?

Ja z Jastrzębia Zdroju, do Katowic mam niecałą godzinkę :D

Gość Wayowa
Ja mam jakieś 20 minut. Tam najczęściej do Silesii jeżdżę xd

Gość Wayowa
tata jest gornikiem i mam zrabany przez to przodek

No widzisz. Całkiem niedaleko mieszkamy ;) A co do książek, lubisz czytać? Mimo, iż wiem, że to już w ch*j przereklamowane, przeczytałam całą serię Zmierzchu -,- Mimo wszystko, fajnie się czyta. 3 razy czytałam My dzieci z dworca Zoo. Przeczytałam całą serię Harry'ego Potter'a. Całą *która się dotychczas ukazała* serię Gone. Lubię też igrzyska śmierci i w pierścieniu ognia. Czytałam Intruza, świetna książka. I wiele wiele wiele innych książek, które są bardziej, lub mniej godne uwagi. Więc.. czytasz? ;>

Gość a może być
wpływ metalurgii nad życie współczesnego człowieka?

Gość Wayowa
Czytam, czytam, ale tu już niestety trochę inne książki. Harry P. owszem, ale Zmierzchu nie tknęłam. Słyszałam coś o tych "dzieciach ...", a raczej czytałam gdzieś. Ale też nie wiem. Ja lubię Jeżycjadę M. Musierowicz, już tylko 4 części mi zostały, serię "Felix, Net i Nika" autorstwa Rafała Kosika (rymło mi się ;)) i różne pojedyncze książki, np "220 linii" ;]]]