Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaaa:(

facet mnie szntazuje że jesli go zostawie rozgada wszystkim że byłam prostytutką

Polecane posty

pracowałam kiedys w ag towarzyskiej, poznałam faceta i on po 3 tyg dowiedział sie przypadkiem o wszystkim. ja nie chciałam z nim dalej sie spotykac bo wiedziałam ze będzie mi to wszystko wypominał. on powiedział ze mu zalezy na mnie i nie bedzie nic wypominał jesli nigdy wiecej tego nie bede robic. wiec zrezygnowałam z całego interesu i żyłam z nim, jednak on ciagle mnie wyzywał ze jestem dziwką, że kurwa zwykła ze mnie i żebym wracała z powrotem do burdelu a jak chce faktycznie odejść to szntazuje mnie że jeśli go zostawie to rozgada wszystko mojej rodzinie. no i co mam zrobić???? help:(

a ma jakies dowody? Twoja rodzina chyba nie uwiezy jakiemus dupkowi

Gość nzbxvc
pierdol go niech gada będa myslec ze specjalnie tak mówi i nie uwierza

Gość kjdlasjiaueoiuweljdlkjljslkd
to mu powiedz, że ty rozgadasz, że ma małego, krzywego i jest cieńki w łóżku. zobaczysz jak szybko zamknie gębę i przestanie cię szantażować!

Gość 22334455
kawał chooja i kto mu uwierzy?

Ma jakas fotke, ze bylas kiedys w burdelu? nie sadze, wiec olej sku*wiela ...

no jako tako nie ma. tzn rodzice wiem że mu nie uwierzą, gorsi dziadkowie i jebnieta ciotka. zawsze sie mieszają we wszystko i może byc z tego mega afera na całą rodzine

Gość gryrtytyty
I dobrze ci tak, kurwo. :)

Gość nzbxvc
Bardzo dobrze - BRAK SZACUNKU DLA KOBIET , KTÓRE NIE SZANUJĄ SAMYCH SIEBIE ! Kazdy chce godziwe pieniadze zarobic co wam sie nie podoba

aaa pierdolicie głupoty, kazdy zarabia tak jak komu pasuje... z reszta żadko trafić na kogos kto się uczciwie dorabia. z reszta nikogo tym nie krzywdziłam. z reszta wszyscy faceci kochaja kurwy

Gość knksdncs
trzeba bylo sie nie qrwic szmato

nie słuchaj imbecyli. Zglos sprawe na policje, mozesz podac go do sadu o znieslawienie. To Twoja sprawa kim bylas, co robilas. Nie jemu to oceniac. Nie martw sie, wazne ze skonczylas to. Te wszystkie komentarze zenujace pisza osoby korzystajace z agencji lub tez pracujace tam a uwazajace sie za swiete.

Gość ten co wie
Żaden normalny facet nie bierze sobie dziewczyny która pracowała w agencji więc się nie dziw ze ten twój do debil i teraz cię szantażuje, sama się nie szanujesz więc nie licz na to ze inni będą cie szanować

Gość ten co wie
kolejna idiotka która myśli że pomimo tego że ja zaliczylo pół osiedla to i tak znajdzie wartościowego faceta który ja będzie szanował, to nie ta bajka

Daj spokój, Autorko, rozumiem, że się boisz, ale tak na zdrowy rozsądek pomyśl: wyobrażasz sobie, jak ten fiutek umawia się na spotkanie z Twoją babcią i opowiada jej, że "przepraszam, ale uznałem za stosowne powiedzieć pani, że wnusia pracowała w burdelu"? Chuja Ci gówniarz zrobi, to jakieś zakompleksione ścierwo, którego podnieca, że ma nad Tobą władzę. Odejdź od niego, zerwij kontakt i tyle.

Gość do malutkiej w szpileczkach
Malutka_w_szpileczkach90 :D

Gość taxidriver
i tak pewnie wyjedziesz pracowac do innego miasta, wiec sie po cichu wynies, zmien nr tel i po sprawie. Niech sobie szuka wiatru w polu. A w rodzinie powiedz ze jedziesz np do Wrocławia pracować w fabryce czekolady czy cos tam. On na bank blefuje, a jak nie to powiedz w rodzinie ze on ma nie rowno pod sufitem, ze cie bil i ze ucieklas.