Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123biedron123

Ktoś nazwał Twoją dziewczyne "CIPULKĄ" Jak byś zareagował?

Polecane posty

Gość 123biedron123

Mój chłopak uważa, że nazwanie mnie "CIPULKĄ" przez jego wujka w rozmowie z nim nie jest niczym złym "PRZECIEŻ NIE NAZWAŁ CIĘ CIPĄ TYLKO TAK PIESZCZOTLIWIE I CIEPŁO CIPULKĄ, TO TAKI ŻARCIK, WUJEK JEST SPOKO I NIE MIAŁ NIC ZŁEGO NA MYŚLI". (Mnie nie było przy tym, oni rozmawiali sami) Jakie jest Wasze zdanie na ten temat? czy tylko ja tak uważam że to jest obleśne, i że chłopak powinien zareagować i zwrócić uwagę, że to nie jest na miejscu? Ja rozumiem, że nic złego nie miał na myśli ale użycie takiego słowa to przegięcie! I jeszcze tłumaczenie mojego chłopaka;\\ Mi osobiście wydaje się, że tylko prostaki i obleśne typki tak nazywają kobiety\dziewczyny... Proszę o komentarze...

Gość bierzta co chceta
dla mnie to oblesne jak stary frajer tak sie odzywa do dziewczyny mlodej

Gość BARDZO WAŻNE PYTANIE
Wujek ma dużego ?

Faceci sobie tak gadaja o dziewczynach Dupa, laska, CIPUlka, moze znaczyc cos podobnie, wiec nie ma naprawde o co sie gniewac

Gość 123biedron123
Wiem, że tak faceci mówią nie urodziłam się wczoraj... ale mój chłopak kiedyś bulwersował się jak ktoś nazywał swoją dziewczyne "moja DUPA" a teraz według niego CIPULKA to nie jest nic zlego.....a dla mnie bardzo sprzeczna odpowiedź... bo i nazwanie kogoś cipulką jest tak samo brakiem szacunku co dupą... (MOIM ZDANIEM) Proszę o więcej komentarzy....