Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jag tallara

Język szwedzki , uczy się ktoś ? Trudny jest ?

Polecane posty

Gość brt
*oczywiscie Skandynawowie to nie narod :D wiadomo, o co mi chodzilo, machnelam sie :P

Gość gb4535
najpierw naucz sie polskiego , potem używać klawiatury , a następnie kultury i dopiero pozniej szwedzki

:) porad od ciebie nie oczekuje ...nudzisz mnie... a sprzatajaca niech przyjedzie zaproszenie aktualne...poznam, bo polusow w Stockholmie widac na 100 metrow...

Gość Ines ostatnio pisalas ze
jakas sfrustrowana jestes ines:P. jak mozesz mieszkac we wloszech i pracowac w sztokholmie?:D smigasz codziennie samolotem? :D tak bardzo chcesz sie pochwalic, ze mieszkalas we wloszech?:D

nie moge?? bo kto tak mowi??? sredniowiecze jak ty ? ...od 9 miesiecy tak robie i mnie to nie przeszkadza a ty mowisz, ze nie moge...wiec jestem swietna, bo jakos daje rade..

dajcie już sposob. szkoda czasu na dyskusje z projektem jakiejs znudzonej 16 latki 💤

jestes zalosna :D. nikt nie uwierzy, ze latasz tak codziennie :D

Gość szwedzki
Ines du har stor problem, tycker synd om dig.

nudzi Ci się?:( A to w związku z tym, że jesteś w Szwecji?:D Na pewno poznasz fajnych ludzi z czasem:)

do szweda----nie zaluj mnie a problem jest moj..

Liderka---mam nadzieje...dzieki Bogu ze oni mowia po angielsku, ale i tak na ulicy czasami czuje sie jak odludek ...z czasem minie :) najleprze,ze wszyscy zajmuja sie tutaj swoimi sprawami i nikt do nikogo sie nie dowala...( nie mowie o polusach)

Gość rekinka
najleprze że sama masz polskiego anusa :D faktycznie ma dziecko jakiś problem wielka szwedka/włoszka

KOchana...Polak Polaka by żywcem zeżarł z zawiści gdyby mógł:D Taki naród... I tak wiele lat tu wytrzymałaś:D hehe Za granicą Polacy jeszcze bardziej bezczelni się robią.. Jak obserwuję np. Turków... to ściągają oni swoje rodziny, znajomych.. byleby ich więcej było, tym lepiej się tu czują.. a Polak do koryta drogi nie pokaże:P

nie dziwie ci sie, ze facet zdradzil cie ze swoja przyjaciolka... musialas im niezle kity wciskac, przejrzeli cie i zrobili porzadek

Gość anosik
thank

Gość 48di23pi
liderka chyba też jakieś kompleksy ma ...pewnie żydowskie pochodzenie skoro polaków tak nie lubi

Gość anosik
mnie sie te jezyk nie podoba

Gość no tak właśnieeee
Ines, następna, która mówi na krajanów "polaczki", "polusy". Była za tępa żeby znaleźć porządną pracę w Polsce więc obraża Polaków. Ps. ty też jesteś Polką a raczej "polaczką" :-O

ja pisalam tez ze mam meza pedala i cos tam jeszcze bylo...szkoda ze na pomaranczowo i bez zdiec...moze cos ci to mowi ?...

Jestem podobna z urody do Żydówek, i kto wie.. może jakieś tam korzenie są:)

Gość gość
uczę :) centrum języków obcych asta gdynia :) wysoki poziom, dość przystępne ceny i sam język ciekawy