Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHICCO

CHICCO TRIO LIVING-Twoja opinia

Polecane posty

Gość CHICCO

Witam szukam opinii mam które używały wózka CHICCO TRIO LIVING chodzi mi konkretnie o ten model. Słyszałam że ma małą spacerówkę i dziecko szybko z niej wyrasta. Bardzo proszę o wasze opinie ponieważ zastanawiam się nad kupnem tego wózka. Z góry dziękuje :D

Gość CHICCO
Czy ktoś podzieli się opinią ?

Gość CHICCO
Na pewno jest tu mama która używała ten wózek ...i podzieli się opinia ...

Gość CHICCO
ja dalej czekam :D na opinie

tak, dziecko szybko z niej wyrasta. dlatego lepiej zafundować mu tańszą, po co przepłacać, jak zaraz nie nada się już do użytku. Polecam moją spacerówkę, Arti Sunny ;)

Gość ale ale ale ale ale ale ale
i szybko kółka skrzypią

Gość CHICCO
Dziękuje za wypowiedz może ktoś jeszcze wyrazi swoją opinie :D

Gość CHICCO
??

Gość CHICCO
Kto jeszcze miał taki wózek?

Gość mama Pewełka
Ja mam i szczerze mówiąc teraz bym go nie kupiła. Po 1 nie odpina się nakładka w gondoli, owszem można ją zwinąć, ale automatycznie zabiera ok 5 cm z długości, torba w stelażu duża, ale nie ma jak umieścić tam większych przedmiotów bo za małą odległość między stelażem, nie obracana rączka, owszem można zmienić kierunek jazdy poprzez obrót spacerówki, ale przy mniejszym dziecku, które ma pozycję półleżącą, z nim w środku jest to właściwie niewykonalne, zatem albo jeszcze jedna osoba potrzebna do potrzymania malucha albo jedziemy tyłem :( czego nie polecam- ruchome przednie kółka utrudniają prowadzenie wózka 1 ręką a inaczej właściwie się nie da :( Mój wózek ma 3 msc-e i już trzeszczą mu kółka. Co do fotelika nie mam opinii. No i z opinii innych osób wynika, że większe dziecko już około 5 msc-a będzie za duże na spacerówkę :( zatem czeka nas nowy wydatek :( ale każdy sam decyduje. Ja go w każdym bądź razie nie polecam

Gość i kto jeszcze ?
Twoja opinia

ja mam ten wozek i takie mieszane opinie o nim, na poczatku bylam bardzo zadowolona, w gondoli jednak moja corka pojezdzila tylko ze 4 miesiace, pozniej bylo jej w niej goraco ( urodzona w marcu ) dalam ja do spacerowki. ze spacerowki jestem natomiast super zadowolona, ona ciagle w niej jezdzi ( teraz juz coraz rzadziej ) ja mam taki model z palakiem laczacym dwie raczki- to jest super, bo wbrew temu co pisala kolezanka mozna go pokojnie prowadzic jedna reka ( p.s. tam przy przednich kolkach na dole sa takie dwie jakby nakladki . wystarczy je odblokowac albo spuscic na dol- juz nie pamietam i wtedy blokuja sie przednie kolka i nie sa ruchome) poza tym na bude swietna moim zdaniem nie trzeba miec zadnej parasolki latem, bo mozna ja przelozyc do przodu, jak jest wiatr to prawie do konca mozna dziecko zaslonic, rozkladajac bude z zalacznika, ktory znajduje sie zwiniety w niej. Nie wiem jednak czy dziecku w Polsce nie byloby w nim zimno zima. Wozek jest lekki i fajnie sie sklada do parasolki wiec nadaje sie super i do mieszkania w bloku i do samochodu. Moj wiele naprawde przeszedl, kilka podrozy samolotem, jezdzenie po plazy, nic w nim jednak nie skrzypi. Zgadzam sie z malym koszem pod wozkiem, ale odpinajac go z jednej strony jestem w stanie zaladowac do niego znaczne zakupy. Fotelik samochodowy beznadziejny, szybko musielismy zmienic. Pozytywem jest rowniez fakt, ze obicie spacerowki mozna spokojnie zdjac i wsadzic do pralki, pralam kilka razy w 40 stopniach i nic sie nie stalo. Tak z perspektywy patrzac to ok, nie byl najgorszy, chyba bym jeszcze raz kupila taki sam. Pozdrawiam.

aha i jeszcze chcialam powiedziec, ze moja corka ma prawie 19 miesiecy i moze gigantem nie jest, ale spokojnie sie miesci w spacerowce

Dla mnie ten wózek to bardzo fajny wózek. Mega wygodny, zwrotny, lekki. Gondola, nosidełko, możliwość wpięcia każdego z osobna. Do tego spacerówka rozkładana zupełnie na płasko. Mój maluch jeździł w nim już jak miał 6 miesięcy. uwielbiał ten wózek. Teraz można z jakiejś okazji cenowej, promocyjnej skorzystać przy jego zakupie http://www.chiccopolska.pl/ProdottiChicco/RegaliePromozioni/PromozioneDettaglio/tabid/2466/Id/386/Default.aspx

właśnie ten sam link wkleiłam wyżej. Faktycznie jest to spora okazja na dodatkową oszczędność a przy okazji na niezły wózek :D

Tak, zauważyłam, dopiero po wysłaniu posta, przez te zmiany na kafeterii nie mam chronologii w postach, część nowych u góry, część na dole :/No ale teraz przynajmniej nikt chętny nie przegapi rabatu ;)

Wózek naprawdę fajny, miałam okazję niedawno takowego prowadzić ;) Lekki, zwrotny i co ważne, nie trzeba latać po wulkanizacjach żeby napompować koła i w razie przebicia załatać. Wózek wystarczy spokojnie do 3 lat, a potem to raczej już się wózka nie używa bo dzieci wolą same chodzić.

Gość MAMAJUNIORA
Witam uzywam tego wózka od 6 miesiecy i jestem bardzo zadowolona ,gondola super wygodna ,stelaż składa sie jak "parasolka" wiec zmiesci sie do najmniejszego bagażnika ,Fotelik moze troche maly ale jak dla mnie wygodny ,opcja montowania fotelika na stelazu super sie sprawda przy zakupch mamy z dzieckiem .Moj synek ma 6 miesiecy i własnie przechodzimy na spacerówke montowana tyłem do kierunku jazdy ale nie dlatego ze sie nie miesci w gondoli a raczej dlatego ze juz jest ciekawy swiata i nie chce lezec :) Wozek swietnie sie sprawda w miescie na chodnikach ,krawężnikach i schodach jest bardzo lekki i zwrotny przy tym fajnie wyglada wizualnie ( ja mam czerwony z szarym ).Doskonały w utrzymaniu czystosci wszystko sie zdejmuje i pierze w pralce .Jestem bardzo zadowolona z pewnoscia kupiłabym go jeszcze raz i POLECAM

Gość gość
nieładny ten wózek, ech taki jakiś sklepowy koszyk :(

Gość gość
wózek bardzo fajne polecam wszystkim mamom

Gość gość
Wózek to jedna wielka tragedia. Zero amortyzatorów - jeździć bez wstrząsów można nim tylko po panelach w domu. Na zewnątrz trzęsie nim bez przerwy, nawet na najmniejszym kamyczku... Generalnie cena nie jest niska, a wózek najniższej klasy. Dodatkowo nie posiada w zestawie folii przeciwdeszczowej na gondolę. Każdy kto się zastanawia nad zakupem - proszę poszukaj sobie alternatywy, bo potem przez rok będziesz się użerać z tym badziewiem...

Gość gość
Mam problem odkupilam wózek chicco trio living tak bylo wszystko ok.ale jak chce jeździć dalej wypada mi tylne kółko nie trzyma blokada i ciągle wypada,wie ktoś gdzie mozna zakupić nowe kolo do wózka.Szukam po intrenecie ale nie idzie znaleźć.Bede wdzięczna....