Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość będę chuda 123456

dieta norweska

Polecane posty

Gość będę chuda 123456

Hej dziewczyny. stanęłam dziś na wadze i się przeżegnałam:D 71 kg przy 172 cm. od jutra dieta norweska, codziennie biegam i ćwiczę. Chce ktoś się do mnie przyłączyć może? Byłoby mi znacznie raźniej:)

Gość będę chuda 123456
chyba pisze się przyżegnałam ale kit;pp

Gość będę chuda 123456
dla zainteresowanych : Jadłospis diety norweskiej: śniadania: 1-2 jaja, herbata ( z wyjątkiem pierwszego dnia, kiedy zjadamy 3 jaja zawsze gotowane) 1 dzień II śniadanie - 3 jaja, grejpfrut, herbata nisłodzona lub słaba kawa; obiad - 3 jaja i surówka wrzywna bez sosów i oleju, kawa lub herbata i 1 kromka chleba 2 dzień II śniadanie - 1-2 jaja, grjpfrut, herbata lub kawa; obiad - mięso wołowe, pomidor, seler naciowy, ogórki i inne warzywa, kawa lub herbata. 3 dzień: II śniadanie - 1-2 jaja, gotowany szpinak z łyżką jogurtu; obiad - 2 kotlety z kurczaka lub jagnięciną, seler naciowy, pomidor, ogórki i inne warzywa, herbata lub kawa; 4 dzień: II śniadanie - surówka z warzyw, grapefruit, kawa lub herbata obiad - 1-2 jaja, ser biały, gotowany szpinak, kromka chleba. 5 dzień: II śniadanie - jaja, szpinak, kawa lub herbata obiad - ryba, surówka, kromka chleba, kawa lub herbata 6 dzień: II śniadanie - sałatka z owoców, herbata lub kawa obiad - wołowina, seler naciowy, pomidor, ogórki kiszone, kawa lub herbata 7 dzień: II śniadanie - zimne mięso z kurczaka lub indyka, pomidor, grejpfrut obiad - zupa jarzynowa, mięso drobiowe, pomidor, gotowana kapusta, seler naciowy, grejpfrut, kawa lub herbata.

Gość będę chuda 123456
zamierzam wytrzymać dwa tygodnie. do tego zaczynam 6 weidera. koniec ze schabikami

Gość nie rozumiem tyle jajek!!!
Przecież nie można tyle jajek jeść, 4-5 tygodniowo maksymalnie!!!

Gość będę chuda 123456
no właśnie grapefruity podobno niwelują nadwyżkę cholesterolu płynącą z żółtek

Gość będę chuda 123456
no i tak właśnie mija powolutku pierwszy dzień mojej diety. miałam się zważyć rano, ale pomyślałam, że przystopuję i nie będę się pogrążać. lepiej zobaczyć wynik po tygodniu:) zdążyłam jescze przed deszczem i rano odbębniłam bieganie, 6 weidera i pompki:) zamiast grapefruita capnęłam połowę brzoskwini z puszki gdyż jest 3 maja i wszystko pozamykane. zjadłam za to o 1 jajko mniej ;p mam cichą nadzieję , że jeszcze ktoś się zdecyduje do mnie przyłączyć:) powodzenia życzę wszystkim dietkującym!:)

I jak Ci idzie?Ja chcę zacząć tą dietę od poniedziałku:)

Gość będę chuda 123456
kurcze nie udało mi sie;( ale zaczynam od jutra jeszcze raz. Zważę się jutro i mam nadzieję, że schudnę na tej diecie z ćwiczeniami do 60kg. To tylko 14 dni. Tym razem się uda. Rummi napisz czasem jak Ci idzie;)

Hej:) Grunt to się nie poddawać i optymistycznie przejść do kolejnego podejścia;)Ja zaczynam jutro:)Zakupiłam grejpfruty,jaja:)Tylko ja zamiast mięsa będę wcinać ryby,bo to jedyne zwierzę,które jadam;)Damy radę:)To tylko 14 dni,trzeba sobie znaleźć mnóstwo zajęć,żeby się zająć i nie czuć głodu;)

Gość będę chuda 123456
Rummi z jakiej wagi startujesz przy jakim wzroście jesli mogę wiedzieć? Ja dziś się zważyłam i jest 69,5kg;/ Też byłam dziś na zakupach i jestem juz po sniadanku. Zamiast mięsa wołowego zjem dwie parówki i już. chodzi o to, że mieszkam sama i nie miałabym co zrobić z resztą. Nieporównywalne wartości odżywcze ale już tam. I tak w porównaniu do tego co jadłam to niewielka modyfikacja;]

Gość schudlam 11 kg
parowki na diecie????????????? hehehe parowek w ogle nie powinno sie jesc!! to swinstwo ! zamiast parowek kup sobie gotowe musli i zalej 0% mlekiem!!jest tego teraz mnostwo - rozne smaki dodatkowo mozna dodac owoce - jedz taki musli codziennie na sniadanie - na obiad najlepiej rybe lub kawalek chudego miesa z sama surowka lub warzywami bez weglowodanow! na kolacje sok warzywny owoce salatka itp. zero slodyczy zero alkoholu unikaj produktow przetwarzanych- pij wode z aquaslim -waga spadnie ci szybciej niz myslisz ja juz schudlam 11 kg jeszcze zostalo mi tylko 3kg.

Gość będę chuda 123456
nie no kupiłam już na jutro te parówki wiec muszę je zjeść;p kiedy skończę te dietę to zacznę może jeść tak jak mówisz:0 dzięki za radę;)

No ja startuje z wyższej wagi,niestety:( mam 170 cm wzrostu i...o zgrozzzzoooo 82kg:( Nie zamierzam nic modyfikować w tej diecie poza zastąpieniem mięsa rybami i tak 14 dni...później 2tygodnie na odchudzaniu na zawołanie i....o ile sił starczy to zacznę kopenhaską...ale nie jestem pewna czy na niej wytrwam:(

Gość będę chuda 123456
no na kopenhaskiej to wytrzymałam najwięcej 6 dni i schudłam 4 kilo. niestety rzuciłam się od razu na jedzenie wiec przybyło mi w kolejny tydzień 5;] moze jeśli na końcu byś trzymała się takiej diety jak podał ktoś wyżej to dałoby radę utrzymać nową wagę. ja postaram się właśnie tak zrobić. wszystko jest możliwe, także najpierw zrzucimy obie po 10 kilo i będzie dobrze:) Tak jak powiedziałaś grunt to nastawienie. Kiedy przypominam sobie, kiedy na diecie rano wstaje i mam świadomość tego , że jestem chudsza i nie najadłam się na wieczór ton czekoladek to chce mi się żyć:)

Gość będę chuda 123456
Dziś drugi dzień weszłam na wagę jest już 68,8 . Co prawda pewnie sama woda ale i tak się cieszę:) Zebrałam wczoraj się o połnocy i poszlam biegać i poćwiczyłam. Planuję tak robić codziennie gdyż nie ma wtedy ludzi;p a bezpieczeństwo mam na razie gdzieś;p Jestem już po obiadku. Szkoda tylko, że mam ful nauki , bo tak to ciągle myślę o jedzeniu;p

Cześć:) Ja dopiero dziś zaczynam,bo wczoraj miałam jeszcze imprezę urodzinową mojego brata i tort był...dobra wymówka,żeby dietę zacząć od tzw. "jutra"...no,ale dziś jest jutro i zaczynam;)bieganie...podziwiam:)ja nie wiem czy dam radę przy tej diecie,ale zobaczymy na dniach:)Masz dużo nauki...studia czy matura?:)Fajnie,że nie jestem sama na tej diecie:)I zazdroszczę,że jesteś już po 2 dniach:)Ale będzie mnie to tylko mobilizowało:)Idę ugotować jaja:P

Gość hmmm12
dolaczam sie:) tez musze schudnac

Ale fajnie:)Im więcej tym lepsza mobilizacja:)

Gość będę chuda 123456
Cześć:) fajnie, że jest nas więcej. Dziś trzeci dzień i trochę zawaliłam bo nie chciało mi się iść do sklepu po szpinak więc zjadłam dwa sucharki zamiast tego. Zważyłam się dziś rano i jest 68,1:) Myślę, że wiele daje mi właśnie to bieganie i ćwicznia. Czuje się o wiele lepiej dzięki nim. Wczoraj tez w nocy w sumie biegałam, ale pełno ludzi było i pili coś w poniedziałek;p Nie obyło się bez głupich zaczepek od kiedy biegam itd;p Jeśli chodzi o naukę to studia juz;) właśnie mam koło i coś nie mogę się ogarnąć;p Rummi jak już zaczęłaś to może być tylko lepiej:) Tak mi się nauka nawarstwiła, że w pewnym momencie miałam już rzucić się na jedzenie, by utopić smutki, ale zastanowiłam się i doszłam do wniosku, że to dla mnie ważne. Chcę się sobie podobać:)

Także się przyłączam. Jestem na norweskiej od 4 dni, zleciało 3 kg. Spodnie od razu luźniejsze :) Rok temu schudłam osiem kilo głodówkami, o dziwo bez jojo aczkolwiek to było głupie i niezdrowe. Dieta norweska jest idealnym rozwiązaniem na bycie zdrowym i szczupłym.

Gość będę chuda 123456
Witajcie. Dziś czwarty dzień i jest 67,3 :) CO tam u Was?

Hej:) Ja miałam dobry start...ale dopadła mnie angina i zapalenie ucha...no i dieta poszła w odstawkę:( Od jutra mam zamiar zrobić drugie podejście,może tym razem będę miała więcej szczęścia i samozaparcia...oby:)

Gość będę chuda 123456
mi też nie wyszło .. juz nie mam sił do tego.

Gość będę chuda 123456
Wiecie co i poznałam tak przystojnego szczupłego chłopaka, że az mi głupio. Wiem , że to brzmi jak wyznania nastolatki, ale po prostu muszę się za siebie wziąć, bo on jest taki jak ja oprócz tego względu, że jestem uzależniona od jedzenia;p Chce się ze sobą dobrze czuć.. Weszłam dziś na wagę i znów 69,5 ... Myślę, że tę dietę zacznę znów od poniedziałku razem z ćwiczeniami, a teraz do poniedziałku trochę się oczyszczę i nic nie zjem, tylko woda:)

Do tej diety trzeba mieć niesamowite samozaparcie.Miałam zacząć dziś i znów nie wyszło...wiem,że od poniedziałku nie zacznę,bo od poniedziałku nigdy nic mi nie wychodzi...trzeba zacząć jutro:)tym samym zbieram w się w sobie i zaczynam od jutra:)14 dni to nie całe życie,więc warto spróbować,zwłaszcza,że są tak fajne efekty:)

Gość KamilaLopez
Czesc.Dolaczam do was ale zaczynam dopiero od poniedzialku a jutro tylko wode bede pic caly dzien i zero jedzenia. Mam nadzieje ze zadziala na mnie a chce ogolnie schudnac 23 kg bo po ciazy tak sie zaniedbalam ze waze teraz 88kg a chce 65kg. Jestem teraz zdeterminowana zeby w ciagu poltora miesiaca schudnac min.15 kg wiec oby podzialalo

Gość będę chuda 123456
nie wyszło znów!! dzisiaj zjadłam czekoladę. chciałabym zniknąc

Ja póki co się trzymam,chociaż niemiłosiernie kusiło mnie ptasie mleczko...i jeszcze myśl,że w zamrażarce są lody...wychodzę,żeby nic nie kusiło;)