Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niko66si

Czy wyznać mu?

Polecane posty

Gość niko66si

napisze w skrocie.mam kolege.1spotkanie-jego inicjatywa-pozegnanie-ja przytulam go na pozegnanie,pisze sms ze dziekuje za spotkanie -potem ja w sumie nic nie robię z tym-on pisze na gg co kilka dni regularnie 2spotkanie-jego inicjatywa-on stawia-upiera się.pożegnanie przytulam i pisze sms że dzięki że miło było 3spotkanie-nie wyszło bo źle się czułam 4spotkanie-jego inicjatywa-spacer-pies.pożegnanie- jak zwykle 5spotkanie-jego inicjatywa-herbata-on stawia- znów się upiera .pożegnanie jak zwykle 6 spotkanie-moja inicjatywa- on całuje w policzek na powitanie i pożegnanie. To wszystko w ciągu roku,ost raz widzieliśmy się w listopadzie.zapraszał na sylwestra- ale dzień przed i miałam inne plany, potem na wspólne zakupy ale ostatecznie nie zaproponował.raczej traktuje jak koleżankę, nie pisze na gg i na kom raczej.ale ja jakoś nie mogę przestać o nim myśleć.kochani- czy powiedzieć mu? Czy raczej po prostu włożyć dziób w kubel?

Gość niko66si
nie mam ale boję się ze on pomysli "Boze co za idiotka, spotkalem sie z nia kilka razy, jak z kolezanką a ona co mysli sobie od razu'' :/ tylko i wylacznie tego sie boję ! :D kurczę

Słuchaj , do odważnych świat należy...przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz..w koncu te spotkania musiały coś dla niego znaczyc, w przeciwnym razie skonczyło by sie na jednym...

Gość niko66si
hehe no tez tak myslę. ze cos dla niego te spotkania chyba znaczyly, ale tez moze po prostu myslal "o, bede mial fajna koelzankę" Wczesniej mialam chlopaka, ktory bardzo sie staral, w srodku nocy przywiozlby mi cokolwiek bym zechciala, dlatego teraz ciezko mi jakos odroznic, bo jak mowie moj ex - gwiazdkę z nieba by mi przyniosł :D A tak na marginesie-ja niesmiala i niepewna swojej wartosci dziewczyna :) haha

Gość niko66si
hmm, wiem, spotkam sie z nim jeszcze raz i zobaczę na czym stoję ;) ogolnie zaznaczam ze z jego zachowania wynika ze jestem dla niego kolezanką, komplementów raczej nie sadzi mi ;D jedyne co, to na ost spotkaniu pocalowal mnie w policzek, co bylo wielkim wow w jego wypadku, bo wczesniej nawet nie przytulil czy coś :D na koniec spotkania, postanowilam go przytulic, a on wtedy znow dal mi buziaka w policzek . sama nie wiem :D kurde o co Ci chodzi gosciu! normalnie bym olala i czekala na jego sygnał ale od listopada nie ma dnia zebym o nim nie myslala :(

Gość niko66si
?