Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona!!

Jak sie upomniec delikatnie o odpisanie na emaila??

Polecane posty

Gość wkurzona!!

Pisalam do starszej osoby, ona teraz caly czas jest aktywna w necie ze tak ujme, minal jakis miesiac,miala odpisac jak zbierze sily, choc nic takiego nie napisalam, i co?? odpowiedzi jak nie bylo, tak nie ma ta osoba jest starsza wiec nie bardzo wypada wypalic jak do mlodego ''kiedy odpiszesz'' ...

Gość sdsddsssd
stara rumpo moze raczyla bys mi odpisac?

Zwyczajnie :) zapytaj czy Twój mail doszedł, jeśli ktoś nie odpisze znaczy że nie chce.

Gość nie ma sensu
Zależy kto to jest, ja tak miałam z promotorem. Na uczelni go nie było, a na e-maile nie odpisywał wcale, nawet jak pisałam żeby się przypomnieć na zasadzie "pisałam do Pana Profesora miesiąc temu z prośbą o odpowiedź (...) będę wdzięczna za odpisanie" itp. to też nie odpisywał. Nie wiem po co w takim razie podawał studentom e-maila, a tu w dodatku chodziło o pracę mgr.

Gość 67yhhh
kurwo zyjesz??????klawiatura ci napierdolila do huja pana czy jak do kurwy nedzy????

Gość wkurzona!!
ha ha jestem taka wkurzona ze bym tak napisala ale wtedy to juz najmniejszych szans by nie bylo na jej odpowiedz ;p zajefajna - faktycznie, proste i skuteczne :) tak zrobie, dziekuje Ci bardzo :D ze sama na to nie wpadłam :P wstyd :p