Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asia z podlasia

wykształcona, niebrzydka, młoda a ciągle sama

Polecane posty

Gość In extenso
zapomniałas dodać że jesteś niezrównoważona emocjonalnie

Gość prawiczek z warszawy
Na męskim forum nie gadają o pierdołach tylko przychodzą w konkretnym celu np szukają porady o regulacji gaźnika w fordzie sierra a nie takie pitu pitu jak tu :D

Trochę zaszalała :)

prawiczek z warszawy Na męskim forum nie gadają o pierdołach tylko przychodzą w konkretnym celu np szukają porady o regulacji gaźnika w fordzie sierra a nie takie pitu pitu jak tu no to gdzie ich kutwa szukać? In extenso - jebnij się ,nie jestem niezrównoważona emocjonalnie tylko czasem okres mam obfitszy :P

Obecnie pewnie ten bardziej obfity ... i trafilismy na jego apogeum? :x

Gość In extenso
obfity to ona ma obwód w pasie :p

jak jest rucha to szuka chooja

sfrustrowana jestem a wy siegłupio śmiejecie; a potem taki prawiczek z wawy czy inextenso zakładają tematy że ciągle sami - czego wy kurwa chcecie? baby jesteście, cioty jebane! a nie facety fujar wam brakuje i tylko jojcyć potraficie

Tylu przeklenstw to ja nie uzylem w przeciagu ostatnich dwoch lat :D

bo frustracja moja zenitu sięga kultura ty się ciesz że ma się kto w ciebie spuścić - nie wszyscy mają takie szczęscie i potem zmoszone są głupoty pisac na forume

nie bzykam obcych kobiet bo mnie onieśmielają

asia z podlasia to facet robiacy sobie jajca

Kultura - nie, to nie to ... jako specjalista dziedzin psychologicznych doskonale zdaje sobie sprawe z faktu, iz przeklenstwo to wyraz bezsilnosci, ktore moze jedynie - w przypadku, gdy druga strona jest swiadoma jego sily - ukazac nasza chwilowa slabosc i sprawic, ze ktos nami zawladnie. Dlatego dla wlasnego bezpieczenstwa ... przeklinam tylko w myslach ;)

Gość Osama wiecznie żywy!
No i co my ci mamy dizewczono napisać? Doradzić? Jak niby? A to, że jesteś wykształcona nie zawsze jest atutem! Ja bym nie chciał ętelygentnej, bo by mnie traktowała z góry! Sam mam średnie z maturą!

Gość dfsjdfnkjsdfkjsnkfn
asia z podpasia a ruchasz sie cz trzeba z toba chodzic ?

A to, że jesteś wykształcona nie zawsze jest atutem! Ja bym nie chciał ętelygentnej, bo by mnie traktowała z góry! Sam mam średnie z maturą! a mnie to nie przeszkadza - onieśmielona bym się czuła z o wiele inteligentniejszym; jeśli jesteś spoko gość ze względną gębą i ponad 183 cm to zapraszam ;) by the way - jestem babą heteroseksualną!!! lecę tylko i wyłącznie na facetów

dfsjdfnkjsdfkjsnkfn asia z podpasia a ruchasz sie cz trzeba z toba chodzic ? a co ty mnie za worek spermy masz? jasne że pochodzić bo inaczej dziwką bym była

Gość Osama wiecznie żywy!
186 cm. A to twoje Podlasie to jak dla mnie leży na innej planecie! Nie wiem ile to będzie km. ale zdecydowanie za dużo!

Osama wiecznie żywy! 186 cm. A to twoje Podlasie to jak dla mnie leży na innej planecie! Nie wiem ile to będzie km. ale zdecydowanie za dużo! nie jestem z podlasia i nawet nie mam na imię asia - to tylko taki głupi nick