Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sindikejt

belissa stosowal ktos?? czy to od tego??

Polecane posty

Gość sindikejt

witam. od jakis 3 tygodni stosuje beliise na cere jestem juz w polowie opakowania i od jakis 5 dni wyskakuja mi okropne pryszcze na policzkach, nawet w miejsach gdzie nigdy ich nie bylo ;/ zastanawiam sie czy to może byc wina tej belissy bo juz od dawna nic mi nie wyskakiwalo a tu nagle takie cos...nie wiem co robic odstawic czy stosowac dalej jak myslicie??

Gość basia40ll
Lepiej odstaw skoro masz pogorszenie

Gość 128846492030
ja bym jeszcze nie przestawala , moze to byc wynik oczyszczania organizmu , wszystko wychodzi na wierzch , a potem samo zejdzie

Gość sindikejt
no wlasnie chyba dokoncze to cale opakowanie jakos sie pomęcze a jak dalej będą wyskakiwac krosty to już 2 nie kupie, ale jestem cholernie zła bo dawno nie mialam takiego wysypu i to jeszcze w takim widocznym miejsu czyli na policzkach :(

Gość czarna_sowa
tak to napewno od tego tez tak mialam i odstawilam to w cholere bo wygladalam jak potwor!

Jesli juz zaczelas kuracje to nie odstawiaj tych tabletek, z czasem wszystko sie unormuje. Na poczatku kuracji Belissa mialam podobny problem, teraz powoli wraca wszystko do normy, tak jak ktos napisal powyzej jest to reakcja organizmu na oczyszczanie sie z toksyn, po drugie moze jestes przed miesiaczka stad wysyp pryszczy moze sie nasilic. Przecieraj twarz tonikiem i zastosuj mydlo siarkowe do mycia, powinno znacznie pomoc.

Jesli juz zaczelas kuracje to nie odstawiaj tych tabletek, z czasem wszystko sie unormuje. Na poczatku kuracji Belissa mialam podobny problem, teraz powoli wraca wszystko do normy, tak jak ktos napisal powyzej jest to reakcja organizmu na oczyszczanie sie z toksyn, po drugie moze jestes przed miesiaczka stad wysyp pryszczy moze sie nasilic. Przecieraj twarz tonikiem i zastosuj mydlo siarkowe do mycia, powinno znacznie pomoc.

Gość sindikejt
hmm w takim razie dokończe to opakowanie mam nadzieje że sie niedługo poprawi a co do mydła siarkowego to wlasnie kupilam tydzien temu z barwy ale tez jakos nie widzę po nim poprawy :

Gość eejjjd
Belissa to gówno mi zamiast pomoc zaszkodzila :[