Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekwaska02

Brak przyjemności z seksu

Polecane posty

Gość ciekwaska02

nigdy jeszcze nie miałam orgazmu z facetem :/ seks sprawia mi ból , często nawet z lubrykantem , czuje takie jakby obcieranie, nawet przy palcówce , co psuje całą zabawie :( ginekolog powiedział , że wszystko tam jest na miejscu wiec nie wiem o co chodzi . Kocham się z moim chłopakiem dopiero od 6 miesięcy i wciąż mam nadzieje że przyjemność przyjedzie z czasem ;( . A jeśli chodzi o masturbacje to zdarza mi się orgazm łechtaczkowy , ale jest krótki i mało intensywny . Czy któraś z was też tak ma ?

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
porozmawiaj z nim o tym. powiedz co lubisz, czego nie. a moze jestes za mloda na seks ?

Gość Mam wątpliwości
kremu nie żałuj i lampke wina x 3 i wtedy sex, wyluzój dziewcze .

Gość ciekwaska02
Mam 21 lat , myśle że to odpowiedni czas, zresztą ja chce tego , sama często zaczynam . Mój chłopak bardzo sie stara by mnie zadowolić, jest delikatny czuły , ma doświadczenie , a ja nic , pewnie inna dziewczyna odleciałaby przy takich pieszczotach . Zawsze jestem z nim szczera i mu mowie jak boli . Jemu jest przykro z tego powodu i mnie też :(

Gość isianiaa30
ciesz sie z lechtaczkowego:D ja zadnego nie odczuwam :O

Gość isianiaa30
aa co do obcierania to pamietam, ze mialam tak z pierwszym facetem zawsze:o a z 2 troche fajniej bylo, mimo, ze wciaz bez orgazmu ;) i jeszcze przyczyna obcierania moze byc nadzerka, ja ja mam, i powiem Ci, ze nie wszscy lekarze u mnie ja WIDZIELI...., wiec proponuje dobrego gina!!!!!!!!! a jak nie, to moze trzeba sie lepiej rozluznic....

Gość ciekwaska02
Chyba jednak to drugie , bo nadżerka to raczej jakoś głębiej , a mnie obcierają tak jak by wargi sromowe mniejsze