Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mania_ania

porodowka wyszkow-czy ktoras z Was tam rodzila?

Polecane posty

Gość upupupppp
up

Gość qqqwqq
Czy mogę prosić o jakieś opinie na temat Gin-Medicus w Wyszkowie. Zamierzam tam rodzić w sierpniu.

Gość październikowata
Wiam W październiku będę rodziła swoje pierwsze dziecko właśnie w Wyszkowie, planowany poród naturalny. Może są na forum mamusie które tam rodziły i mogą podzielić się swoimi opinjami. Może macie jakieś rady dla pierworódek.

Gość i ja jeszcze
Też chętnie się czegś dowiem. A może ktoś coś słyszał na temat szpitala i porodówki w Wyszkowie.

Gość sierpniówka z Tłuszcza
witam, może trochę nieaktualny wątek, ale sama niedawno szukałam w necie info o porodówce w Wyszkowie i obiecałam sobie, że po porodzie tam na pewno opiszę co i jak, więc jestem :) no to tak w wielkim skrócie: nie miałam lekarza prowadzącego ze szpitala, wody odeszły mi przed terminem i pojechałam tam w nocy w ciemno - pierwszy raz na oddziale w tym szpitalu. Nie było dalszej akcji porodowej, więc bez zbędnych kombinacji około 10 podjęto decyzję o cesarce. Operacja bez problemów, tylko dochodzenie po niej ciężkie. Opieka po operacji świetna, zabierają maluszka i pozwalają na spokojne dojście do siebie. Na położnictwie też super, choć pacjentek było dużo, pielęgniarki dla każdej miały czas i wszystko robiły i tłumaczyły z uśmiechem! jedna tylko salowa troszkę pogderała i mopem pomachała, ale widać taki jej urok :) jedzenie tez w miarę, jakby co, schludnie, w miarę czysto, słowem: bez zastrzeżeń!

Hej drogie Panie ? Mam takie nie typowe pytanie. Czy któraś z was wie co należy zabrać ze sobą dla dziecka do szpitala che rodzić w Wyszkowie, a chodze do ginekologa prywatnie i nie wiem co zabrać ze sobą dla dzidzusia czy może tylko mieć ze sobą kosmetyki pielęgnacyjne ,chciałabym zasięgnąć języka ? Bede wdzięczna za info.:)

Gość gość
Pełna lista rzeczy co trzeba zabrać dla siebie i dziecka jest dostępna w poradni ginekologicznej. Z tego co pamiętam dla dziecka trzeba mieć- pampersy, chusteczki nawilżanie i krem do pupy. Później ubranko na wyjście. Mama- stanik do karmienia, majtki jednorazowe, podkłady, podpaski, środki higieniczne- więcej nie pamiętam. A tak przy okazji rodziłam w szpitalu w 2015 i w tym roku- 2017 tez planuje. Polecam- super położne, lekarze i oddział neonatologiczny. ☺