Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sgftru76i

Już mam dość, trafiam na same debilki :(

Polecane posty

Gość sgftru76i

Cholera mam dość ciągle trafiam na nieodpowiednie dziewczyny !!! Moi znajomi mają takie fajne dziewczyny, ładne, mądre z którymi można pogadać na każdy temat, dosłownie każdy, potrafią się i powygłupiać i pogadać normalnie w dodatku są bardzo ładne a ja ? mimo tego że ciągle słyszę że fajna ze mnie dupa, że jestem zabójczo przystojny i świetnie wyglądam to ciągle jakoś nie mogę znaleźć tej drugiej połówki.Zawsze trafiam na jakieś blachary które mają pstro w głowie i tak dalej.Czemu ten świat jest taki cholera niesprawiedliwy :( Moja była dziewczyna była super ale nam nie wyszło i niestety się rozeszliśmy.Ona po pół roku już miała faceta i żyją sobie razem, w dodatku spoko gość z niego i życzę jej jak najlepiej.Z moją ex było super bo trafiliśmy na siebie idealnie ale niestety się wypaliło.Byłem na parunastu randkach i totalnie nic, te dziewczyny to były totalne pustaki myślące tylko o zarabianiu pieniędzy i imprezach.Jak ja mam poznać jakąś normalną dziewczynę ? czy skorzystanie z jakiegoś portalu mogło by być dobre ?

Gość sgftru76i
Bardzo mądra rada, brawo, dziękuję, kopas w dupas i do widzenia.

Gość kolegiatka
Dostajesz to na co zasługujesz:) A tak na serio ludzie to nie magnesy więc przyciągają się do siebie podobieństwa. Widocznie jesteś męskim odpowiednikiem takich dziuń.

Gość sgftru76i
No właśnie nie bo większość randek to był spontan w tym parę przez neta gdzie wszystko wyglądało fajnie itp a na spotkaniu debilstwo na całego.

Gość obserwator246235
Coraz wiecej debilek jest i nic na to nie poradzisz. Swoja glupota nie odbiegaja od poziomu derechow spod bloku. Tak czy inaczej kondolencje.

Gość kolegiatka
O już widzę w czym problem. Żadna normalna dziewczyna nie chce takiego zapatrzonego z siebie wulgarnego gbura:) więc jesteś skazany na głupiutką blacharę:D

Gość sgftru76i
Dziewczyna 160 i pare cm i Ty chcesz mnie kopnąć tymi krótkimi nóżkami ? daj spokoj

Gość sgftru76i
kurwa jakos z facetami miałem więcej szczęścia, zawsze normalni mi się trafiali a baby to szkoda gadać

I co fiuty teraz się nie podszyjecie. I nie jestem gburem jestem zupełnie normalny, gram w piłkę chodzę na solarium, na zakupy ale wszędzie spotykam tylko te jebane blachary

Gość Billyy
Widocznie jesteś spedalonym blacharzem to i blachary ciągną do ciebie

Gość obserwator246235
Oni maja racje. Przyciaga swoj swego niestety:) Co nei zmienia faktu ze coraz wiecej debilek jest.

Gość AUTORTEMATUUUU
Ktoś się podszył i zarejestrował mój nick, no trudno. Mam w dupie co o mnie myślicie, znam swoją wartość i wiem jak jest głupie krowy.Jestem za uprawieniem kobiet i będę się do nich odnosił tak jak na to zasługują.

Gość obserwator246235
I zapowiada sie, ze bedzie gorzej.

Gość sindikejt
to jak widac sam musisz byc debilem skoro sie z takimi umawiasz :D

Gość obserwator246235
To juz znamy powod. Konczmy flaszke i do domu:)

Gość AUTORTEMATUUUU
Debilem nie jestem, skończyłem zawodówkę w Zbąszynku.

Gość obserwator246235
heheheheeheh

Gość Koniec dramatu czy tematu?
No tak :) człowiek troszkę sobie poprzeklina i wszyscy już " Jaaaaaaaaaa On jest debilem ahah" jesteście żałośni. Autor ma rację, ja też szukam i trafiam na takie jak On więc doskonale go rozumiem.

Gość Koniec dramatu czy tematu?
wreszcie ktoś mnie poparł i zrozumiał a wy głupie krowy gońcie się

Gość AUTORRRRTEMATU :)
Nie ciotki, skończyłem liceum zawodowe, później technikum elektryczne a obecnie jestem na studiach inżynierskich.

Gość obserwator246235
Pieprznieci jestescie jacys. Normalni ludzie przyciagaja normalne osoby.

Gość Billyyy
Błaźnij się dalej i szukaj dalej, może w końcu trafisz na przeciwieństwo siebie czyli inteligentną, ładną fajną dziewczynę:) Ale wątpię żeby taka cię chciała:D Amen. I dobranoc.