Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak ja wyglądam :(

wszędzie piękne zadbane dziewczyny

Polecane posty

a mnie na czole wyskoczyły dwa wielkie bolące giganty :o:o:( pomijając wszystkie inne mniejsze :(:( beznadziejne to wszystko!

do dermatologa idź jeśli masz duży trądzik a nie parę bąbelków;) Jest masa toników,żeli i leczniczych korektorów wysuszających wypryski z Avonu są dobre. Mnie pomagało solarium dwa razy w miesiącu po 6 min tylko żeby podleczyć i pyszczek gładziutki ale to się sprawdziło na mnie zawsze możesz wypróbować:)

a myślicie, że nie byłam? chodziłam do dermatologa 3 lata, w końcu wysłał mnie do ginekologa, więc zaczęłam brać hormony, pomogło, owszem. Jak przestałam brać te tabletki pół roku temu, to znowu mnie wysypało :(:( teraz biorę jasmin, głownie ze względu na antykoncepcję maść cynkowa naprawdę pomaga? jutro pobiegnę zakupić

rok temu miałam piękna cerę, chodziłam bez podkładu, bez pudru, a dzisiaj wyglądam jak straszydło :( i te wielkie gule na czole!

no nic, chciałam się tylko pożalić.

maść cynkową stosuje się na ospę więc na to tez powinna pomóc jednak jeśli masz taki trądzik na co nic nie pomaga to musisz czekać w końcu sam wyjdzie gorzej jak zostaną ci ślady. Iie masz lat? Mniej niz 20?

jesli jestes na ostrej diecie to moze byc przyczyna, lub wcinasz zbyt wiele slodyczy i ostrosci...pij duzo nigeazowanej wody, myj twarz woda z odrobina soli gruboziarnistej i ja obstaje nadal przy masci cynkowej ktora zmyj tonikiem z odrobina alkoholu np.Neutrogene Toner ten czarny ...:) i slonce...to z pewnoscia pomoze ..

Gość lionesssss
kup plyn acnosan- ok 10zl i zel akneroxid- ok 25zl. Pomaga

Gość kariolka13
cześć :) chciałam Wam moi drodzy polecić rewelacyjne (nie tylko moim zdaniem) kursy uwodzenia w Wyższej Szkole Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Byłam tam niedawno na kursie uwodzenia dla kobiet - Alpha Female i jestem pod dużym wrażeniem ich pracy. Prowadzący są profesjonalistami, mają dużą wiedzę i doświadczenie i dodatkowo potrafią z każdym uczestnikiem nawiązać świetny kontakt i pomóc mu rozwiązać jego problem. Mój polegał na tym, że bałam się bliższych relacji z mężczyznami a każda konfrontacja była dla mnie ogromnym wyzwaniem - często nie do przejścia. Teraz wiele się zmieniło :) serdecznie więc polecam www.wyzszaszkolauwodzenia.pl

Gość kachaaaa888333
a ja mowie nic nie rob, tzn. nie pielegnuj skory inaczej niz dawnie. jak zaczniesz stosowac drogeryjne kosmetyki to nigdy sie nie pozbedziesz tego swinstwa.