Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kujkjgf

powiedzcie mi dlaczego tak jest?

Polecane posty

Gość kujkjgf

Moja koleżanka: ładna buzia , trochę przy kości po technikum codziennie pije wraca do domu nad ranem imprezuje , klnie , pali ja : studiuje, zgrabna twarz przeciętna , nie wracam do domu nad ranem piję okazyjnie nie palę nie zachowuje się wulgarnie WNIOSKI ?? do niej lgną przystojni prawdziwi 100 % mężczyźni ,studenci , z samochodem raczej nie pijący latają za nią a ona ich olewa imprezuje ciągle ma jakiś adoratorów ale za to jakich nie byle kogo a ja???? ja trafiam na facetów którzy trzymają się spódnicy mamusi , niesamodzielni takie za przeproszeniem cioty albo imprezowicze.. normalnie tragedia jestem załamana

Najbardziej boli Cię, że ona jest przy kości a Ty szczupła i to ona ma większe powodzenie?

Gość don morelo
boś nudna, proste. dla tych mężczyzn jesteś taką samą ciapą jak te maminsynki dla ciebie

Gość to zalezy co rozumiesz pod
pojeciem "prawdziwy" mezczyzna. swój swojego kazdy znajdzie. mysle ze widza w niej panienke do zabawy, imprezowania, zycia bez szybkiej deklaracji, a ze jest ladna to i ma powodzenie jak ty dorwiesz juz swojego, porzadne, madrego to dopiero zobaczysz ze tamci to nie sa "prawdziwi" faceci :P chyba ze w takich bawidamkach gustujesz :)

Gość żółty m&m
bo śnieg

Gość psssssssssssssssst
Niektore dziewczyny maja cos w sobie,ze lgna do nich faceci.chociaz same nie sa zgrabne , ladne ani inteligentne. Nie wiem dlaczego tak sie dzieje. Mysle,ze w Twoim przypadku nie trafil jeszcze swoj na swego. Mam nadzieje,ze kiedys spotkasz kogos kogo pokochasz i kto bedzie Ci sie podobal.