Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakJakToDzis

Boję się brać ślub, bo kobiety wtedy nie chcą się kochać ze swoimi mężami

Polecane posty

Gość TakJakToDzis

A to by była tragedia.. mieć swoją żonę, mieszkać razem i celibat.. a niestety ponad połowa małżeństw tak wygląda po ślubie, kobiety nagle przestają mieć ochotę na sex.. co prowadzi powoli do rozpadu małżeństwa

Gość skąd masz takie dane
że ponad połowa małżeństw?

Gość psssssssssssssssst
Chyba sie mylisz. Nasluchales sie jakichs bzdur. Ja jestem 15 lat po slubie i nasze zycie seksualne jest bardzo satysfakcynujace. Moze nie tak intensywne jak kiedys , ale nie narzekam.

Gość freeey
Eeeee tam, nie wszystkie :D

Gość TakJakToDzis
Skąd mam takie dane? z życia.. doświadczeń, rozmów itp każde małżeństwo się wypala po jakimś czasie i polega to na tym, że kobieta jest znudzona, nie chcę się kochać z mężem, a mąż cały czas wkurwiony z tego powodu chodzi co mnie osobiście absolutnie nie dziwi... naprawdę nie wyobrażam sobie takiej sytuacji.. raz miałem "okazję" doświadczyć kiedy to wyjechałem na 2 tygodnie nad morze z kobietom i ona zupełnie nie chciała się ze mną tam kochać to myślałem, że oszaleje więc nie wyobrażam sobie takiej sytuacji z własną żoną, którą miałbym 24h pod dachem

Gość kngknewr
mnie zastanawia jakie sa powody ze kobiety nie chca sie kochac znam kilka takich malzenst i wiem ze faceci szukaja lasek na boku :o

Gość TakJakToDzis
/// znam kilka takich malzenst i wiem ze faceci szukaja lasek na boku /// a dziwisz się? własna żona mu nie daję, to co taki chłop ma robić i myśleć? niestety ale znalezienie takiej panny na boku nie jest takie proste..

Gość kngknewr
dziwie sie ze nie moga pojsc na jakis kompromis...

Gość pewnie te związane z
jesli ktoś żeni się wyłącznie dla codziennego seksu, to faktycznie niech tego nie robi:)

Gość jakbyś był milionerem
to codziennie po pare razy by ci dawała... a takto taka żona ma wyjebane na ciebie, na sex z tobą i wszystko co jest związane z twoją postacią, dlatego zaczyna cie olewac, nie dawac dupy, zaczyna flirtować z innym, z czasem zacznie cie zdradzać aż w końcu zarząda rozwodu -takie są własnie dzisiejsze kobiety