Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalana przez fale imigracji

IMIGRANCI ZALEWAJĄ EUROPE!!

Polecane posty

Gość tu nie chodzi o rase jako
gdzies kiedys przeczytałam takie zdanie RDZENNI AMERYKANIE TEZ MIELI PROBLEMY Z IMIGRANTAMI

Gość Zalana przez fale imigracji
No i co ze dzis byl snieg? Ale w kwietniu bylo cieplo i w maju tez zazwyczaj a ze w tym roku sa jakies anomalia to nie pierdol ze 8 miesiecy zimy :O Jak juz to 5: Pazdziernik, listopad, grudzien, styczen, luty i marzec.

A dzis w nocy zapowiadaja +2.U mnie kaloryferu grzeja od wrzesnia do polowy maja, bo jest zimno i ludzie dra mordy, zeby palic!

Gość dokładnie jak ktoś napisał
Nie chodzi o rasę jako taką, ale o kulturę. Np. tutaj jest filmik o Czeczenach w Polsce: http://www.youtube.com/watch?v=VU7V9Ebk0eg Pomijając komentarze autora filmu (które mogą być BARDZO subiektywne) artykuły z gazet przecież nie kłamią...

Gość gość
dziwne jakos nie uwazam za zagrozenie dla Europy czy Polski mieszkańców Wietnamu. Asymilują się wzbogacają naszą kulturę naród na poziomie, który ciągle się rozwija. Za to banda leniwych murzynów z Afryki i fanatyków z Bliskiego Wschodu to dzicz najgorszego pokroju. Z ciagla postawą roszczeniową że im coś się należy, nawet bardziej nietolerancyjni niz najbardziej skrajni nacjonaliści. A że mówię prawdę pewnie nazwą mnie rasistą, dziwne, że jakoś mieszkańców Wietnamu choć mają inny kolor skóry nikt nie obraża. Bo ludzie po prostu widzą co jest prawdziwym zagrożeniem. Pewnego dnia biała Europa i jej pederastyczno lewackie władze zobaczą co sądzą o was muzułmanie.

Gość gość
S*******e z PiS wpuściły do Polski 70 tysięcy g****a islamskiego, to zdrajcy Polski!

Gość gość
Niestety ciapactwa coraz więcej, Warszawa to już miasto imigranckie, coraz mniej Polaków...