Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Justyna

Tabletki Jasmin ;)

Polecane posty

Cześć dziewczeta od kilku tygodniu biorę tabletki Jasmin, i mam pytanko do tych które te sama zażywają Czy od tych tabletek macie krosty na twarzy? i czy chudniecie ? bo Ja dyzo chudnę przy tych tabletkach ale za to wyskakują mi co chwile jakieś pryszcze nie duże sa ale bolące.

Gość martinaaaaaa
czesc ja biore od kilku miesiecy i nie mam zadnych problemow.

Gość Biorę Yasmin.
Biorę Yasmin od ponad roku. I tak to jest ok, tylko też mnie czasem lubi wypryszczyć. I czuję, że te pryszcze są takie hormonalne, bo strasznie bolą i nie da się ich wycisnąć. A jeśli już próbuję to kończy się mega ranami na twarzy. :)

Gość zuza8555
tez je biore od 3 miesiecy, waga spadla o 12 kg, ale to moze rowniez dzieki diecie i cwiczeniom i utrzymuje się. poza tym nic nieoczekiwanego, tradzik jak zwykle - czasem sie pojawia i znika

ahh a juz myślałam ze coś nie tak ze mna jest, równiez mam bolace te krosty dlatego ich nie wyciskam. Tylko myje celarskirem twarz i tyle, jesli dalej sie beda pojawiać to chyba znowu bede musiała na inne zmienic jedynie co mnie cieszy to chudne ;)

i dzieki Tym tabletkom nie mam w golę apatytu wczesniej bralam Microgynon 30 bralam je az 3 lata i czulam starszy apatetyk ciagle jadlam dlatego tylam. Wiec postanowiłam isc i je zmienic tak wiec lekarz mi te przepisal samopoczucie jest bardzo dobre malo jem rano tylko sniadanie i obiad i na kolacje jakies kanapeczki, a przedtem moglam bym jesc i jesc co godzine, martwia mnie tylko te pryszcze na twarzy moze to jeszcze zejdzie bo dopiero biore je 3 tydzien.