Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klamstwo:(((

Rodzice, Facet i mega kłamstwo:(((..

Polecane posty

Jestem ze swoim facetem 2,5 roku, jest super:).Dobrze Nam się uklada i jesteśmy razem szczęśliwi.Mój facet zawalił studia i teraz to nadrabia.Uczy się, zależy Mu, żeby jak najszybciej je skończyć.Ja byłam na tyle głupia, że nie powiedziałam o tym swoim rodzicom i okłamałam ich, że Mój już skończył studia i ma pracę...chciałam uchronić się przed pierdoleniem ze strony matki jaki to On jest chujowy itd.Matka już wcześniej wyrażała się na Jego temat niepochlebnie(to delikatne określenie) i generalnie nie byla zadowolona, że z NIm jestem.Zaczęłam unikać sytuacji, żeby starzy i Moj facet się spotykali, żeby moje klamstwo nie wyszło na jaw, co nie bylo trudne, bo moi rodzice mieszkają w innym mieście.Ale teraz sytacja zrobiła się napięta...starzy chcą się spotkać przy jakiej tam uroczystości aja już nie wiem co mam robić...przecież jak się dowiedzą, to będą chcieli rozwalić mój związek!Zaczną chrznić, że Moj facet jest nieudacznukiem itd. Pomóżcie!!!

Niech ktoś się wypowie...wiem, że zachowałam się jak kretynka wymyślając takie klamstwo, ale moi starzy są strasznie konserwatywni i żyć by mi nie dali:(((...

Gość Moja odpowiedź brzmi
A Twoj facet wie o tym kłamstwie? Jesli tak to brnijcie w to dalej razem, jesli nie to z dwojga zlego wolalabym powiedziec facetowi niz rodzicom no i jak wyżej kłamać we dwoje. Mialam raz chłopaka którego bardzo nie lubiła moja matka i wiem jakie to irytujace.

Mój facet nie wie o kłamstwie. Myślałam o tym, żeby Mu powiedzieć, ale kurczę jakby On się poczuł???Zaczął by myśleć, że nie jest wystarczająco dobry i jeszcze bardziej by się odsunął od mojej rodziny.Myślę, żeby starym powiedzieć prawdę...

Gość Moja odpowiedź brzmi
Jesli Twoj chłopak nie wie o negatywnym nastawieniu rodziców do niego to moze faktycznie lepiej im powiedziec prawde, tylko ze jesli sie o tym dowiedza to pewnie gorzej beda go traktować na tym spotkaniu, no i on wtedy bedzie wiedział jakie jest ich nastawienie-błędne kolo. A jestes pewna ze na tej imprezie kłamstwo wyjdzie? Szkoda, ze odrazu nie powiedziałas mu o podejściu rodziców, moze byloby mu przykro ale z drugiej strony zobaczyłby jak silne jest Twoje uczucie skoro z nim jestes mimo ich zdania

Gość cvcc
powiedz facetowi,ze tak powiedzialas rodzicom

Gość cvcc
bo nie chcialas sluchac gderania matki,napewno zrozumie ,a ona skoro uwaza go za nieudacznika nie musi wiedziec jaka jest prawda

Najgorsze jest to, że jestem między mlotem a kowadlem:(((. Z jednej strony chcialabym, żeby stosunki mojego faceta z moją rodziną byly dobre( ja mam bardzo dobry kontakt z Jego rodzicami i czasem aż żla mnie ściska, że moi starzy Go nie lubią) a z drugiej strony jesteśmy dorośli sami się utrzymujemy i kurwa jeszcze tlumaczyć się trzeba z wlasnego życia...