Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mayeczka01

co zmienić w swoim pokoju ?

Polecane posty

Chciałabym żeby mój pokój był jak dla nastolatki ,żeby był przytulny i romantyczny. Najgorsze jest to że mój pokój na ścianach ma srebrne panele ;-/ (tego nie mogę zmienić). Na półkach mam figurki i kolorowe kartki : urodzinowe, walentynkowe. Na środku okrągły stół z dwoma pufami ;-/ Okna duże z żaluzjami i firanki brzydkie ale planuję kupić nowe ale jakie ? Jakies super ale dokladnie ? Na ścianie mam plakaty. Łóżko to sofa. Na parapetach położyłam futerko takie przyjemne a na nim stoja kwiatki ;-) Co moge zmienić ?

Gość Po co to, na co?
Najlepiej zmien lokatora tego pokoju!

Gość no jak?
pozdejmuj te plakaty bo one są szpetne,kup sobie jakieś ładne zasłonki i zepnij po bokach,albo ze zwykłych firanek też możesz,jak masz jakis materiał zrób z niego szal na okno.

Nie własnie plakaty dużo dają ! Pokazują że mój pokój jest jak dla nastolatki !

Gość no jak?
hmm nie mogę sobie zobrazować tych srebrnych paneli :) moze kupiłabyś sobie zamiast tych firanek jakąś fototapetę? albo rolkę jakiejś tanczej tapety?i np mogłabyś nakleić na jedną ścianę.Stół z środka mozesz przeniesc np pod ścianę.

Gość no jak?
aaaa no to sorry.

Gość Plakaty to jest wstyd
I taka jest prawda!

Gość maturks4
Pokój nastolatki powinien być elegancki, a nie wytapetowany gazetami! Zamiast pufów - małe wygodne foteliki, białe, upięte firanki, żadne koty na parapetach tylko kwiatki w dostosowanych kolorystycznie doniczkach. Na ścianach pastelowe obrazki (mogą być akwarelki z motywem kwiatowym). Niewielki dywanik, albo i bez jak poDłoga nie zniszczona. No i PORZĄDEK!!! Nic nie piszesz o szafie, biblioteczce na książki, biureczku do pracy?

Meble stoją na przeciwko łózka obok nich wisi lustro. Naprzeciwko łóżka z drugiej strony jest telewizor. Ale plakaty dużo dają naprawdę wszyscy wchodza i mówią wow. Ale ten pokój ma być przytulny taki extra żeby wszyscy chcieli tu siedzieć. Romantyczny żeby tu było słodziutko .. itd. Może coś sama zrobię ? Mogę coś uszyć itd,

Ja ostatnio powiesiłam na mojej ścianie różne duperele: moje rysunki, zdjęcia z gimnazjum, podstawówki, studniówki, róże ze studniówki, jakieś pocztówki, naklejki z napisami "ROCK", oświdczenie, że będę sie uczyć, które podpisałam z koleżankami w gimnazjum, starą bransoletkę od koleżanki, powycinane z gazety moje zdjęcia, foto aktorów, piosenkarzy, rysunki mojej koleżanki. Taka ściana totalnych bzdur :D

Gość Ale goopia :O :O :O
Dziecko, ile ty masz lat? bo z zachowania wnioskuje 11 ?

Gość no jak?
właśnie plakaty nie stworzą Ci przytulnego pokoju . Jakieś obrazki malutkie,obraz jakiś ładny - tak.

Nienawidze swojego pokoju ;-( Błagam was o pomoc.. Co moge zmienić ? Co sama mogę wykonać ?

Gość Ale goopia :O :O :O
To sie zachowuj jak przystało, bo z wypowiedzi wywnioskowalam ze 11 :O

Gość ajamampytanie
wlascicielke

Gość słodziutko czyli masz na mysli
okropne różowe dodatki? :o Zamaluj te okropne panele na jakiś inny kolor i zdejmij plakaty bo to wcale nie poprawia wyglądu pokoju jak uważasz :o

Gość vitalianka
może pomyśl o fototapecie na te panele? albo jakiś plakat?

Gość no jak?
no pisałam o fototapecie juz ale jak grochem o ścianę! co sama mozesz zrobic, hmm jakies gowna duperele ozdoby. ..przede wszystkim porządek.

Romantycznie? Proszę bardzo Rozejrzawszy się ciekawie, zobaczyła wysoki sufit ze stiukową dekoracją, dwa wysokie, weneckie okna, których surowość łagodziły białe muślinowe falbanki, wyglądające spod różowych draperii. Ściany, wyklejone papierem bladoróżowym w srebrne arabeski, zastosowane były widocznie do tkaniny pokrywającej meble z dębu czarnego, naśladującego heban. W najdalszym, ocienionym kącie pokoju stało łóżko, osłonione muślinową kotarą, podpiętą różowymi kokardami. Obok łóżka z jednej strony stał stolik z lustrem w posrebrzanych ramach, a z drugiej toaletka, wyłożona marmurem i zastawiona porcelaną, dobieraną widocznie do tonu barw panujących w pokoju. Pod oknem stało śliczne dębowe biureczko, a pod ścianą miękka kozetka ze stolikiem i dwoma fotelikami. Była tam jeszcze szafka oszklona, pełna książek ładnie oprawionych, i różne drobne, kosztowne a niepożyteczne graciki. Podłogę zaścielał wzorzysty dywan; z sufitu zwieszała się ozdobna lampa w kształcie kielicha kwiatu.

Gość wiesz co mam pomysł z tymi
panelami. A może kup w sklepie z uzywanymi rzeczami, takie firanki, z cieniutkiego materiału, żeby były lekkie i nic nie ważyły i gwoździkami, albo na taśmę przylep je na te panele na ścianie. Może zmieniłyby wygląd pokoju, a te plakaty to może niech będą jak ci się podobają, ale żeby ich nie było za dużo. W pokoju musi być kolorowo, duzo różowego koloru, kwiatki . Jakieś pluszowe zabawki. Dobrze mieć akwarium malutkie albo klatkę z chomikiem.

Gość Czarnoja Nikkola
Czy jestes dziwka?

Gość wrzuc zdjecie pokoju.
:)