Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ku-ku-rydza@o2.pl

lubicie czytać kobiece pisemka?

Polecane posty

Gość ku-ku-rydza@o2.pl

typu Claudia, Olivia itp.. ???

Gość megli
masz cyce - masz darmowy sex, jestes facetem - staraj sie kreatywnosci romantycznosc i shopping prezenty prowadzace do orgazmu kobiet, ciało meskie sluzy im tylko do wzniesienia ich na piedestał i tu sie zawiera ich całe pojecie miłości uwielbiaja to kobiety jak faceci podejmuja dzialania by je zdobyc jak sie wysilaja jak traca energie na nie pasozytuja na meskiej sexualnosci

Gość ku-ku-rydza@o2.pl
ja szczerze mówiąc nie lubię. Kiedys owszem kupowałam, ale teraz doszłam do wniosku że nic tam ciekawego nie ma. Artykułu, zdjęcia powt arzaja sie co jakiś czas, ciągle te same tematy, domowe spa, jak byc piekna za niewielkie piniądze( i tu oczywiście kilka storn zawalonych zdjeciami kosmetyków i babeczek z maseczka na twarzy), bądz piekna w rozmiarze XXl, przełam rutyne w sypialni, jak rozmawiąc z nastolatkiem, dania z makaronu gotowe w 10 minut, horoskop, krzyzówka i super prezenty typu badziewne cienie, płyta disco polo hity, plakat z papiezem itp...

Dokładnie jest tak jak to opisałaś... czasem przejrzę co matka sobie kupiła, i w każdej jest to samo, tylko zdjecia inne :o

ja jak bylam w kraju czytalam Twoj Styl ale doszlam do wniosku, ze to beznadzieja..reklamy ubran i kosmetykow na ktore moze sobie pozwolic max 5% kobiet-ze wzgledu na ceny...moze to glupie ale uwazam, ze Porednik Domowy jest ciekawszy i dla normalnej kobiety bardziej realny ;)

Pisma dla kobiet to badziew. Kiedyś lubiłam Wysokie obcasy bo ciekawe reportaże i wywiady były, ale teraz też chłam. Regularnie kupuję tylko magazyn Mój Pies:)