Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bean sea

Kremy nawilżające- cera trądzikowa

Polecane posty

Gość Bean sea

Witam, Wiem, że pewnie nie jeden podobny temat był, ale nic nie znalazłam. Mam cerę mieszaną z rozszerzonymi porami, trądzikową- jestem w trakcie leczenia i po przepisanym mi płynie złuszczającym, skóra jest przesuszona. Nie mogę znaleźć odpowiedniego kremu, który by bardzo dobrze nawilżał , ale nie zatykał porów. Dobrze by było jakby krem był niedrogi, ze względu na ograniczenia mojego budżetu. Poza tym doskonale wiem, że nie zawsze drogi równa się dobry.

Gość zonamezaswego
cetaphil physiogel krem reszta do pupy (no może jeszcze skinset vichy ale już chyba nie robią i na allegro są stare)

Gość ja sama nosze tez grzywke
bambino ochronny. Sama mam skore tradzikowa, wysuszona od leczenia . bambino jest tlusty ale nie zapycha, na noc super! nic tak nie nawilza zmeczonej skory jak on

Gość mawi77
Najlepszy zwykly niebieski Nivea , od niedawna używam i ku mojemu zaskoczeniu zmniejszyły się pory skórne.

Gość monikkkaaaa
O kremy nawilżające to pytaj tylko na www.tradzik.info.pl

Gość heeeehhhhe
Tak... nivea z zabójczą dla tłustej cery parafiną...jasne

Gość Bean sea
Ten najzwyklejszy krem nivea, dla mojej cery jest za ciężki i strasznie mnie po nim wysypuje. Dziękuje za pomoc, chyba spróbuje ten physiogel krem. Boję się, że ten krem bambino też może mi pozatykać pory.