Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce byc chudziutka

jak oceniacie moja figure?

Polecane posty

Gość wszystko jest ok
spójrz na swoje wciecie w talii oraz na kształt bioder.....WOW kwintesencja kobiecości

Gość crezyboy
ja bym cie tam przelecial:) sexy jestes:)

Brzuch nie jest zły... ale uda... no masz rację, fatalne... choc ogólnie figura jest całkiem ok :)

Gość DO autorki topika
po pierwsze - zdjecia nie przedstawiaja ciebie po drugie - moglas wkleic z lepsza figura kobiete bo ta ma ochydne pokrzywione kolana, nie proporcjonalne uda, za male piersi z tad wypchany stanik, ochydna bielizne i zdjecie robione gdzies w starej budzie Pwenie spodziewalas sie tu samych pochwal Niektorzy naiwni dali sie nabrac ze to ty Zaden normalny czlowiek nie bedzie wklejal na kaffe swoich zdjec Uwazaj zeby ktos tu siebie nie rozpoznal bo bedziesz miala spore problemy Jedna tu juz cos takiego zrobila i sasiadka rozpoznala swoja sasiadke powiedziala jej o tym ze znalazla na kaffe ze ktos wkleil zdjecie i ta osoba miala sad za sadem

Gość ale mam dzis dobre sniadanie
ty, upku, mowisz ze normalny czlowiek nie wkleja swoich fot na kafe, a skad przekonanie ze autorka jest normalna :D? czesto ktos nie ma kogo spytac o opinie to pyta w necie :D

Gość taki se facet
co za d.ebil to napisał? "DO autorki topika po pierwsze - zdjecia nie przedstawiaja ciebie po drugie - moglas wkleic z lepsza figura kobiete bo ta ma ochydne pokrzywione kolana, nie proporcjonalne uda, za male piersi z tad wypchany stanik, ochydna bielizne i zdjecie robione gdzies w starej budzie Pwenie spodziewalas sie tu samych pochwal Niektorzy naiwni dali sie nabrac ze to ty Zaden normalny czlowiek nie bedzie wklejal na kaffe swoich zdjec Uwazaj zeby ktos tu siebie nie rozpoznal bo bedziesz miala spore problemy Jedna tu juz cos takiego zrobila i sasiadka rozpoznala swoja sasiadke powiedziala jej o tym ze znalazla na kaffe ze ktos wkleil zdjecie i ta osoba miala sad za sadem" polecam zainwestować w słownik ortograficzny i zastanowić czy jesteś gejem jeśli jesteś rodzaju męskiego albo zakompleksioną siksą jeśli żeńskiego jako facet mówię że laska jest bardzo seksowna i ma fajną bieliznę

Gość Fantastyczna
Nie słuchaj tych debili co tutaj wypisują dyrdymały. Bardzo ładną masz figurę, brzucha nie amsz w ogóle a uda - zazdroszczę Ci, są bardzo kobiece i zgrabne. I w ogóle nie są grube. więc idź cieszyć się słońcem opalac i chodzić w szortach bo masz piękną figurę !

Gość chce byc chudziutka
no ale kto mnie wyrucha