serduszko1984 0 Napisano Maj 3, 2011 kto razem ze mna? Po tescie z bety HCG wyszlo, że to 3-ci tydzień, jupi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mózg sobie Napisano Maj 3, 2011 noi?nie ty 1 nie ostatnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Justyna 0 Napisano Maj 3, 2011 Gratuluje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serduszko1984 0 Napisano Maj 3, 2011 dziękuję! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzikkkk Napisano Maj 3, 2011 a no gratuluje, ja razem z Toba :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paulla132 Napisano Maj 3, 2011 :) nie chce straszyć ale nie zapeszaj ... Jedna kobietka w sylwestra się chwaliła a godzinke później była w szpitalu... I serduszko przestało bić:( mam nadzieję że będzie w porządku:) trzymaj się i dbaj o was:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serduszko1984 0 Napisano Maj 4, 2011 dbam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czerwone nitki w śluzie Napisano Maj 4, 2011 Witam mam do Was wszystkich pytanko. Staramy się o dzidziusia i jestem w 25 dniu cyklu, miałam jakieś kłucia do owulacji, którą miałam prawdopodobnie ok. 13-14 d.c. (testy owulacyjne) później od ok. 18 d.c. znów to kłucie ale bardzo króciutkie i kilka razy w ciągu dnia, jakieś pobolewania brzucha ale też krótko. Ale chciałabym się zapytać o to co oznaczają czerwone nitki krwi w 22 dniu cyklu sporo ich było, nie używałam czerwonego ręcznika, kolorowych papierów toaletowych itp. Co to oznacza bo raczej znam swój organizm i przydarzyło mi się to chyba pierwszy raz, dzięki, czekam na komentarze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serduszko1984 0 Napisano Maj 4, 2011 ja osobiscie nie mam pojecia, najlepiej zglos sie do ginekologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bissolka Napisano Maj 4, 2011 Serduszko no to super najlepszego zycze. Jakie masz objawy od poczatku ciazy jak moge spytac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach