Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość menn32

Mam okazję sypiać z 19 latką , wchodzić to ??

Polecane posty

Gość menn32

Jest zaj**ista, śliczna, zgrabna, nawet można z nią porozmawiać na różne tematy, inteligentna... tylko jest problem, bo jest we mnie zakochana, ja z nią nie planuję przyszłości, na dłuższą metę to nie ma sensu ,jak myślicie warto się w to pakować, w ewentualne późniejsze sceny,płacze dla dymanka ?

Gość prawiczek z warszawy
nie bądź wiśnia :classic_cool:

Gość gfhgfhfg
nie warto - zlamiesz jej serce bedziesz sie czul winny i to dla 19stki ?

Gość Moja odpowiedź brzmi
Jak jest zakochana a Ty chcesz tylko bzykac to lepiej zostaw ja w spokoju.

Gość a skad pewnosc
ze taki z ciebie bóg seksu? :D to raz dwa - że jest w tobie zakochana?? jeśli tak to musi być głupia -> a jeśli jest to ci da co chcesz -> dymaj 🖐️

Gość dfvrgvrvr
a proszę bardzo możesz sobie ją dymać pod jednym warunkiem... od poczatku stawiasz sprawę jasno i mówisz, że to tylko sex... a nie zachowujesz sie jak panienka robie tamto mysle siamto

Gość fbdzbdf
skoro jest taka idealna to dlaczego ja skreslasz jako partnerke? ja mialam 17 lat on 30 i jestesmy razem juz 7 lat takze wiesz.... a takie bzykanie zeby tylko bzykac? hmm wiesz ona na pewno jakos sie w koncu ogarnie a Ty masz spore szanse zeby zostac samotnym dziadem

Gość gkyoyoy
Daj jej spokój, złamiesz jej tylko serce, po co jej takie wspomnienia ? Jeśli jest tak fajna jak mówisz to chyba nie chcesz żeby przez Ciebie płakała ? Jesteś starszy, nawet jeśli na Ciebie leci to powinieneś być mądrzejszy i ją spławić dla jej dobra. Po tym jak się zorientuje że jej nie kochasz i nie traktujesz poważnie będzie żałować że się w to wszystko wpakowała - uprzedź fakty i ją zostaw.

Gość ciekawska elka
heh czego usunęliście moje posty. przecież to nienormalne, że dziewczyna 19 letnia sie zainteresowała 30latkiem. każda zdrowa 19 latka patrzy na rówieśników, a juz na pewno nie spoza liceum/ studiów. to jakiś pedofil a moderator pewnie jest facetem w tym wieku i nie chce żeby czytały top młode i starsi pedofile

Jak się laska w tobie kocha to lepiej nie rób jej w bambuczo, bo jej zryjesz psychę.

Gość niewygodna lalka
Jak miałam 19 lat, to też się podkochiwałam w takich podstarzałych facetach po trzydziestce. Miałam szczęście, że żaden mnie nie skrzywdził, tak jak Ty chcesz skrzywdzić to dziecko. :O

ciekawska masz coś z banią:D ps. i tak wiemy ,że to ty się wpisałaś jako niewygodna lalka kto normalny by nazwał 19 latkę dzieckiem :D

ciekawska elka, nie przesadzaj z ta niewinnością 19-latek. Sporo ich przeczesuje galerie handlowe w poszukiwaniu sponsora. Co sprytniejsze szybko chcą seksu, potem mówią gościowi, że sa w ciąży i zgarniają kilka tyś. na wirtualna aborcję. Łatwo jest nakręcać jeleni, bo większość ma rodziny, nie staje im w gumkach, a wysokie mniemanie o sobie sprawia, że są przekonani, że laski lecą na nich bo sa zakochane. :P

Gość menn32
oj tak, wy jak zwykle mądrzejsze, na kase nie musi lecieć ,bo jest z kasiastej rodziny

ja bym ruchał nawet bez namysłu.Jak by mi sie znudzila to powiedział bym jej ze musze wyjechac za granice i hujj z nami koniec hehehe

Gość swghsdfg
nie wiem czemu masz tracic dymanko, ja bym sie spotykal moze cos z teog wyjdzie.

menie 32 skoro ona jest z kasiastej rodziny, a ty potraktujesz ją brzydko, to tata zapłaci, żeby ci ktoś kopytka poprzetrącał :P

właśnie, ja nieraz usiądę w kafejce i staram się wyczaić te galerianki , tak z ciekawości i nigdy nie widziałam akcji typu kupisz mi dżinsy to zrobię ci loda :(

Gość to twoja
studentka? czemu usuwacie posty???

Gość menn32
spoko ja też mam kase , mogę się tatusiowi odwdzięczyć ;)

Alles Klar Ja sie różnych środowiskach obracam, a z imienia i nazwiska znam takie 3. Jedna z W-wy b. ładna i z wyższym wykształceniem. Zgroza.

Gość menn32
nie ,to nie jest moja studentka, skąd taki pomysł

"menn32 spoko ja też mam kase , mogę się tatusiowi odwdzięczyć " a to będzie wesoło :)

Rozwódka, ja nie znam żadnej. A opowiedz coś więcej o nich, ciekawe:P

Gość jeszcze trochę
i to faceci będą musieli zacząć się bać bo to laski będą ich niecnie wykorzystywać i robić z nich jeleni.... kiedyś 30 letnia laska robiła z faceta ale dopiero po ślubie i urodzeniu dzieci....teraz czasy się zmieniły i pojawiają się coraz młodsze graczki które potrafią oskubać faceta starszego od siebie o dwie dakady już nawet przed ewentualnymi zaręczynami

Gość freakylikeme
ale masz problem, sypiaj sobie z nią, może coś fajnego z tego wyjdzie ( i nie , nie mam na myśli bobasa ;) )