Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

__Kreska__

Tarnów - wesele na ok.50 osób

Polecane posty

Zaczynam delikatnie rozglądać się za salą na wesele w Tarnowie lub okolicach, czy ma ktoś może jakieś sugestie lub propozycje ? Wesele jak w temacie, ok 50 osób, dokładnej listy jeszcze nie mamy. Szukamy bardziej klimatycznej restauracji z miejscem/salą do tańczenia, a nie typowego domu weselnego. Bardzo proszę o jakieś pomysły ;)

Gość MÓW JASNIEJJ
ZE CHCESZ ZROBIC PRZYJECIE A NIE WESELE

Gość ej czekaj
...a w Tatrzańskiej robią wesela? Bo raz mnie wziął tam mój były i byłam zachwycona restauracją :)

W Pasażu, na gorze sie zmiesci 50 osob a na dole tanczenie. troche z takim wyjsciem średnio ale ostatecznie blisko do rynku...:P

Tatrzańska chyba nie organizuje wesel .. Nie pytałam nigdy, ale też nigdy się z tym nie spotkałam .. ;) Do kogoś powyżej - wiem co piszę, wesele a nie przyjęcie, a jeżeli ktoś woli przyjęcie weselne z tańcami, co chyba na jedno wychodzi .. ;) A z tym Pasażem, to wiesz może jak tam jest tak ogóle ? jedzenie, obsługa ? Przyznam się że chyba nigdy tam nawet nie byłam .. ;)

Popatrzyłam na ten Pasaż, bardzo ładne miejsce, ale nigdzie nie mogę znaleźć choćby orientacyjnych cen .. Orientuje się ktoś może .. ?;)

zadzwoń sobie i sie zapytaj o terminy i cennik: Telefon: +48 14 6 278 278 Menager: +48 602 614 214

Właśnie do nich napisałam, ceny mają 135, 145 albo 160 zł w zależności od zestawu menu .. w sumie nie najgorzej .. :) Dziękuje za sugestie, jakby ktoś jeszcze miał jakiś pomysł to mile widziane propozycje ;)

Jeśli szukasz ładnej sali na wesele w Tarnowie, na http://www.gdziewesele.pl/Tarnow/ znajdziesz sprawdzone i polecane domy weselne, restauracje i hotele. Zapoznasz się ze szczegółowymi ofertami, obejrzysz zdjęcia i filmy wideo, a w razie potrzeby w szybki i łatwy sposób skontaktujesz się z wybranym obiektem, dzięki dostępnym, szczegółowym danym teleadresowym.

Gość gość
Może spróbuj w Pasażu Tertila na starówce. Dobre jedzenie, miła obsługa i w ogóle podoba mi się jak jest ten lokal zaaranżowany. Dużo miejsca, przestrzeń, wygodne stoliki. Dużo zdjęć restauracji jest na ich portalu www.pasaz-tarnow.pl Z takich rzeczy w menu, które mógłbym polecić to na pewno stek. Według mnie i nie tylko mnie jest to najlepiej zrobiony stek w mieście.

Gość gość
Jeśli szukacie klimatycznego miejsca to polecam restauracje w Hotelu Krzyskim w Tarnowie. Sama organizowałam tam wesele i jestem bardzo zadowolona:) . Wyśmienite menu, doświadczony personel. Panuje tam bardzo przyjemna atmosfera. Więcej szczegółów dotyczącego tego miejsca znajdziecie tutaj: http://www.hotelkrzyski.pl/

Gość gość
Dzień dobry, A może by tak... NOVA Centrum Edukacyjne? Zapisałeś się do szkoły, ale Twój kierunek nie wystartował? Szukasz ciekawego kierunku i potrzebujesz legitymacji? NOVA Centrum Edukacyjne da Ci to, czego potrzebujesz? Bezpłatne kierunki, własne pracownie specjalistyczne i nauczyciele z pasją? Tak, to u Nas Przyjdź z dowodem osobistym i zapisz się! Liczba miejsc ograniczona, dlatego zapraszamy, jak najszybciej! ul. Krakowska 17/14 Tarnów 143000350/796400893

Gość gość
Polecam wejść na stronę https://chrzcinyikomunie.pl/ oferuje ona także bezpłatną pomoc w znalezieniu odpowiedniej sali pod siebie :) , my z niej skorzystaliśmy i otrzymaliśmy odpowiedź natychmiastowo z świetnym wyborem sal dla nas :) Pozdrawiam