Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inna1

Nie pasujemy do siebie ale coś mnie do niego ciągnie :(

Polecane posty

Gość inna1

Jest taka sprawa, że spodobał mi się pewien facet.. Znałam go wczesniej, nie za dobrze ale znałam. Ale dopiero od niedawna coś mnie do niego zaczeło ciągnąć. Czemu dopiero teraz?! hmmm sama nie wiem. Tylko jest problem w tym, że znam jego towarzystwo i mi nie odpowiada. On jest takim bardzo znanym facetem i też w takim towarzystwie się obraca. A ja jestem raczej cichą, dosyć skrytą dziewczyną. I właśnie boję się tego, że jeżeli nawet bym była z nim to jego znajomi będą na mnie dziwnie patrzeć i będą mieć złe zdanie o mnie. A też to, że będę ich musiała pewnie czasami widywać bo to nieuniknione. A ja bym się źle czuła w ich towarzystwie- wiem to, po prostu. Nie jestem taka jak oni. Ale właśnie nie wiem dlaczego mnie do niego tak ciągnie. On nie jest w moim typie, nie jest jakoś bardzo przystojny a jednak. Kochani. Czym to jest spowodowane? Na prawdę pierwszy raz się z takim czymś spotykam. I nigdy bym nie pomyśłała, że on by mi mógł się podobać. A jeszcze kolejny problem jest w tym, że on z 2 lata temu był z moją kumpelą. Ona się przeprowadziła i już te 2 lata nie mieszka w naszym mieście. A jeszcze jeden problem to niedawno moja koleżanka z klasy z nim była. Krótko ale była. Sami widzicie, że to jest dosyć skomplikowana. Co mi radzicie? Proszę o pomoc :) Mam nadzieję, że coś poradzicie :) Mam 18 lat.

Gość inna1
Byłam tutaj już jako tajemnicza1 ale mój nick okazał się infantylny.:o

Gość inna1
Dodam,że on pracuje w rzeźni i zajmuje się zabijaniem świń,krów oraz malutkich cielątek.:o

Gość inna1
pomoze ktos ??

Gość inna1
Odswiezam:)