Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssessarr

Odkrywajmy prawdę world trade Center i katastrofy Smoleńskiej

Polecane posty

Gość ssessarr

zapraszam do dyskusji

Mam znajomą, która jest zwolenniczką teorii spiskowych. Twierdzi ona, ze podczas katastrofy a WTS wszyscy Żydzi, jacy tam pracowali, nie poszli sobie tego dnia do pracy - co jej wydaje się co najmniej podejrzane :P

Gość ssessarr
Nigdzie takich sensacji na temat żydów nie czytałem natomiast wielokrotnie spotkałem sie na różnych stronach że dzień przed zamachem wynoszono z wież wszelkie kosztowności,biżuterie ponoć sam właściciel nabył te wieże i ubezpieczył niedługo przed tym zamachem co potwierdza m.in angielskojęzyczna wikipedia.Tak czasem sobie myślę że amerykanie wynajeli jakiś arabów i stworzyli podsieć alkaidy,która przyczyniła sie do tego wszystko dlatego żeby miec kontrole na krajami bogatych w rope.Ten cały Silverstein(właściciel WTC) mógł współpracował z najwyższymi głowami w państwie.

Gość moge tylko na orange
ależ kto wam tak głucho na pierdział w ucho idiotki, cooo??????!!!!!!!!!!!

Gość ssessarr
Jeżeli chodzi o Bin Ladena to mogli by go nie zabijać,udawać że nie wiedzą że tam mieszka,nie miał dostępu do internetu,nie komunikował sie ze światem krzywdy nie robił a teraz można się spodziewać ataków zwolenników w najbliższym czasie.A jak już zabili to mogli by tego nie podawać mediom.

Zamach na WTC to jedno wielkie kłamstwo. Amerykanie sami wysadzili budynki, ubezpieczając je na 6 tygodni przed, od m.in. zamachu terrorystycznego. A co do Smoleńska- błąd pilotów i kontrolerów. Trzeba było nie podchodzić do lądowania na jakimś zapyziałym lotnisku tylko lecieć do Moskwy. No ale Kaczor już pewnie wszystko na miejscu przemyślał: "Będziemy lecieć do Moskwy? Żeby się spóźnić? Nie ma mowy, lądujemy!" :D